Goodal

Goodal - Quince Infused Honey Mild Sheet Mask


En nærende sheet-maske fra Goodal, der behandler tør og irriteret hud. Denne sheet-maske er hydrerende og giver din hud en stor mængde fugt.

Lager status

Produktet er på lager

16,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En nærende sheet-maske fra Goodal, der behandler tør og irriteret hud. Denne sheet-maske er hydrerende og giver din hud en stor mængde fugt.

Denne sheet-maske fra Goodals mild sheet mask-linje, fokuserer på at tilfører næring til din hud for behandling af tør og svækket hudbarrier. Quince infused honey mild sheet-mask indeholder quince, den koreanske pære, som er kendt for sine plejende og nærende egenskaber. Quince har et højt indhold af antioxidanter og Vitamin C, som forebygger forekomsten af fine linjer og aldringstegn. Vitamin C hjælper på formindskning af pigmenpletter, akne-ar og solskader.

Quince infused honey mild sheet mask er fri for æteriske olier, parabener, udtørrende alkohol, silikone og sulfater.

 

1 stk.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Goodal - Lotus Infused Water Mild Sheet Mask

En opstrammende og plejende sheet-maske fra Goodal, der behandler store porer og overproduktion af sebum.

16,00 kr.

Goodal - Greentea Infused Water Mild Sheet Mask

En nærende og fugtgivende sheet-maske fra Goodal, der behandler tør hud. Denne sheet-maske er hydrerende og giver din hud en stor mængde fugt.

16,00 kr.

Goodal - Tea Tree Infused Water Mild Sheet Mask

En nærende og helende sheet-maske fra Goodal, der behandler en svækket hudbarrier, som resulterer til hudirritation og rødme.

16,00 kr.