Neogen

Neogen - Real Vita C Serum


En effektiv serum med et højt indhold af Vitamin C, niacinamid og et vitamin-kompleks som formindsker uens hudtone, opstrammer huden og giver en ungdommelig glød.

Lager status

Produktet er på lager

239,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv serum med et højt indhold af Vitamin C, niacinamid og et vitamin-kompleks som formindsker uens hudtone, opstrammer huden og giver en ungdommelig glød.

Serummen er baseret på hele 22% Vitamin C, hvilket er en høj og effektiv koncentration. Vitamin C er en hudplejeingrediens som kan formindske pigmentation, solskader, akne-ar og en generel uens hudtone.

Udover dette kan Vitamin C også producere kollagen-syntese (en fancy ord for at formindske rynker og fine linjer), forebygge urenheder og samtidig formindske store porer.

På ingredienslisten finder man også Vitamin E og Vitamin B3 som begge bidrager til en sund og næret hud. Real Vita C Serum fra Neogen indeholder også hyaluronsyre og kollagen.

Denne serum er god til alle hudtyper og aldre. De fleste vælger at bruge Real Vita C Serum om natten, da man skal bruge SPF efterfølgende, hvis den bruges om dagen.

 

Tip:

Vitamin C har før i tiden været kendt som en meget ustabil ingrediens, der kunne miste sin effekt hvis serummen blev udsat for sollys eller for meget luft. Neogen har brugt en mere stabil form af Vitamin C i denne serum, så du formindsker chancerne for en formindsket effekt. For en god orden skyld, så husk at skrue låget ordentligt på efter brug og stil serummen et mørkt sted - fx. badeværelses skabet/skuffen.

 

Indeholder ikke kunstig parfume, parabener, silikone, udtørrende alkohol og sulfater. 

32 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Ida Jensen 11-04-2021

Serummen opstrammer huden og giver glød. Har tidligere brugt vit c fra The ordinary, og konsistens, ingredienser og resultater er så meget bedre i dette produkt. Tror også det har haft effekt på mine acnear, i kombination med andre produkter.

Af: Karina Smed 10-04-2021

Havde meget store forventning til den C-vitamin serum, da den skulle være i den høje ende af c vitamin. Den giver bestemt masse af glød og huden føles også mere fast og opstrammet. Den har desværre ikke gjort noget for mine pigmentpletter endnu, men tror og håber på det kommer efter længere tids brug.

Af: Gitte Hedegaard 08-08-2020

Jeg købte denne serum til fødselsdagsudsalg og jeg forsøgte mig med den for første gang i går aftes. Den er fugtgivende og min hud havde god glød da jeg vågnede. Det bliver spændende at se, hvor lang tid der går, før jeg kan se resultater på mine solpletter

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.
Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Især god til dem, der gerne vil have en mere ensartet hudtone, og afhjælpe akne-ar og pigmentpletter.

229,00 kr.
Bestseller
Some By Mi - Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum

Some By Mi - Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum

En luksuriøs og fugtgivende serum som gør huden glødende og ungdommelig med dens høje indhold af aktive ingredienser som arbejder på hudens overflade. Er baseret på 3% Vitamin C samt hyaluronsyre og 75% galactomyces.

229,00 kr.