Purito

Purito - DermHA-3 Serum


En fugtgivende serum, der behandler samt forebygger tør og dehydreret hud. Yderligere behandler den også fine linjer, styrker og beroliger din hudbarriere.

Lager status

Produktet er på lager

219,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende serum, der behandler samt forebygger tør og dehydreret hud. Yderligere behandler den også fine linjer, styrker og beroliger din hudbarriere. Denne serum fra PURITO vil med dens indhold af hyaluronsyre, panthenol, allantoin og madecassoside tilføre din hud en stor mængde fugt, virke beroligende på sensitiv, tør og uren hud og formindske pigmentpletter.

DermHA-3 Serum booster fugten i din hud gennem dens evne til at holde på fugten. Serummen er baseret på 3 slags hyaluronsyre, der hjælper med at genoprette fugten i huden, hvilket fornyer din hud. Hyaluronsyre er et molekyle, som kan binde 1000 gange sin egen vægt i vand, så ved påføring tiltrækkes og bindes en høj mængde fugt til huden, hvilket formindsker tør og dehydreret hud samt fine linjer. Derudover giver hyaluronsyre en ungdommelig glød. 

Panthenol er en fugtgivende ingrediens, der har beskyttende og anti-inflammatoriske egenskaber. Panthenol tiltrækker fugt til huden og samtidig forsegler fugten i huden. Dette resulterer i, at din hud er gennemfugtet dagen lang. Derudover hjælper Allantoin og madecassoside på formindskning af uren hud og problemhud. 

Serummen kan anvendes af alle hudtyper, som ønsker at behandle tør og dehydreret hud samt formindskning af pigmentpletter og uren hud. 

DermHA-3 Serum er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone. 100% PCR (genbrugt) flaske.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Purito - Centella Unscented Recovery Cream

En opgraderet version af den populære ”Centella Green Level Recovery Cream” fra Purito. Denne nye version indeholder ingen essentielle olier, og på den måde bliver den endnu mere ideel til sensitiv hud, parfume-allergikere og reaktiv hud.

229,00 kr.

Purito - AHA BHA Refreshing Solution

En effektiv eksfoliering, der fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen og samtidig behandler bumser, pigmentpletter og store porer.

219,00 kr.

Purito - Oat-in Calming Gel Cream

En intens fugtmættende og beroligende hudcreme, der behandler dehydreret og sensitiv hud.

179,00 kr.