SNP - Peptaronic Ampoule Mask


En dybt fugtgivende og nærende sheet maske, der behandler tørhed samtidig beskytter din hud mod rødme.

Lager status

Produktet er på lager

19,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En dybt fugtgivende og nærende sheet maske, der behandler tørhed samtidig beskytter din hud mod rødme.

Peptaronic Ampoule Mask tilfører din hud en dyb mængde fugt med dens indhold af 6 peptider og hyaluronsyre. Peptider bidrager til hudens produktion af kollagen, som er en naturlig ingrediens du finder i din hud der har egenskaben til at holde huden glat og ungdommelig. Derudover har peptider en opstrammende effekt samt den vil blødgøre din hud.

Hyaluronsyre tilfører fugt til huden og får de fine linjer til at fremstå mindre tydelige, da hyaluronsyre fylder de fine linjer ud med fugt. Samt er hyaluronsyre kendt for sine egenskaber til at formindske tørhed og dehydrering.

Sheetmasken er især kompatibel med den modne hudtype, som ønsker dyb fugt til huden.

Prep Peptaronic Ampoule Sheet Mask er fri for æteriske olier, parabener, udtørrende alkohol, sulfater og silikone. 

 

1 stk.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mai 02-11-2021

Jeg plejer aldrig at skrive anmeldelser af sheet-mask, da disse er bare en form for self-love, men jeg var helt vild med denne maske. Selve sheet-masken er vild behagelig og super arbsorberende af produktet, og selv efter 20 minutter var masken stadigvæk våd og ikke tør. Efter at have masken på ansigtet, brugte jeg det på min krop, både hals og arme og ben. Super fugtgivende og yderst luksuriøst følelse! Vil helt klart købe igen!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Heimish - Cica Live Ampoule Mask

En fugtgivende og lindrende sheet-maske der kan formindske både urenheder, tør hud og rødme. Sheet-masken tilfører din hud en fornyet glød og elasticitet med dens indhold af 5 slags hyaluronsyre og ekstrakt fra urten centella asiatica.

24,00 kr.

Celimax - The Real Noni Energy Ampoule Mask

En fugtgivende sheet-maske der tilfører huden en stor mængde næring, formindsker aldringstegn og giver en ungdommelig glød.

39,00 kr.

Celimax - The Real Sedum Aqua Balancing Ampoule Mask

En fugtgivende sheet-maske, der med sit indhold af 50% Sedum Sarmentosum ekstrakt og 5 slags hyaluronsyre vil tilføre din hud en stor mængde fugt og formindske dehydreret hud.

39,00 kr.