3 step hudplejerutine (rødme)


Dette sæt er sammensat af 3 produkter som udgør en komplet hudplejerutine til dig som gerne vil have behandlet rødme, irritation og inflammation i huden.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

507,00 kr. 405,60 kr.

Disse produkter indgår i rutinen
Om dette sæt

Dette sæt er sammensat af 3 produkter som udgør en komplet hudplejerutine til dig som gerne vil have behandlet rødme, irritation og inflammation i huden.

Rutinen er sammensat af produkter, der er specielt udvalgt ud fra deres milde og rene ingredienser, og at de effektivt vil dulme rødme.

 

De skal anvendes på følgende måde
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Koreansk hudpleje - Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelige solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser - kan behandle rødme og store porer

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser (150 ml.)

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.

Cosrx - Master Patch Basic (36 stk)

Bumseplastre fra Cosrx, der er en nem og effektiv måde at behandle uønskede nytilkomne bumser på.

109,00 kr.