5 step hudplejerutine (rødme)


Dette sæt er sammensat af 5 produkter som udgør en komplet hudplejerutine til dig som gerne vil have behandlet rødme, irritation og inflammation i huden.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

845,00 kr. 676,00 kr.

Om dette sæt

Dette sæt er sammensat af 5 produkter som udgør en komplet hudplejerutine til dig som gerne vil have behandlet rødme, irritation og inflammation i huden.

Rutinen er sammensat af produkter, der er specielt udvalgt ud fra deres milde og rene ingredienser, og at de effektivt vil dulme rødme.

 

De skal anvendes på følgende måde
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Deep Green Tea Trial Kit

Et lækkert sæt med produkterne fra Bentons serie ’Deep green tea’. Produkterne er fugtgivende og formindsker rødme. Derudover indeholder de grøn te, der vil tilføre din hud store mængder antioxidanter, hvilket vil beskytte din hud mod irritation og samtidig forebygge fine linjer. Sættet består af vandbaseret rens, toner, serum og lotion.

99,00 kr.

Klairs - Fundamental Ampoule Mist

En mild mist, der tilfører huden fugt og virker beroligende. Denne mist fra Klairs vil med dens indhold af grøn te, ris ekstrakt og panthenol berolige din hud, tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

279,00 kr.

Cosrx - Pure Fit Cica Powder

Et nærende og reparerende pulver der kan blandes i alle hudplejeprodukter for at tilføre de gode fordele fra Centella Asiatica. Pulveret blandes med andet hudpleje, hvorefter at det ved påføring vil dulme rødme, irritation, sensitivitet og urenheder.

129,00 kr.