Bonajour

Bonajour - Mugwort Cream Calming Mask


En plejende og reparerende lermaske, der behandler irriteret, uren, problem hud, rødme og svækket hudbarriere.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En plejende og reparerende lermaske, der behandler irriteret, uren, problem hud, rødme og svækket hudbarrier. 

Mugword Cream Calming mask fra Bonajour er baseret på Artemisia (koreansk malurt), som har anti-inflammatoriske egenskaber, der formindsker rødme, irritation og urenheder i huden. Samtidig indeholder artemesia også aminosyrer og antioxidanter, der vil beskytte huden mod tidlig aldring. Heraf indeholder lermasken malurt pulver, som har en fysisk eksfolierende effekt og nænsomt fjerner de døde hudceller på overfladen, hvilket resulterer i en mere ensartet hudtekstur og blødere hud. Derudover hjælper den med at berolige irriteret hud samt styrker hudens elasticitet.

Mugwort Cream Calming Mask er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

Er vegansk og cruelty-free

 

50 g.

 

Kan hjælpe på
 
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bonajour - Bio Active Night Cream

En nærende antioxidant natcreme, som tilfører en intensiv anti-age effekt til huden ved at sætte gang i hudens naturlige cellefornyelse.

259,00 kr.

Bonajour - Green Multi-Vitamin Vital Nutrition Cream

En vitamin-creme baseret på 70% havtorn ekstrakt, hvilket er en plante, som indeholder 5 gange så meget naturligt Vitamin C som citron. Af denne grund, indeholder denne creme et naturligt højt indhold af Vitamin C, sammen med blandt andet Vitamin A, B, E og K.

209,00 kr.

Bonajour - Eggplant BHA Daily Toner

En effektiv men mild toner, der formindsker samt forebygger store porer og hudorme, og har sebum(olie)-regulerende effekt.

199,00 kr.