Rynker/fine linier

(418 produkter)

Det er aldrig for tidligt at starte med at bruge anti-age produkter. Det bedste du kan gøre, for at holde alderstegn væk, er ved at forebygge dem, inden de er der.

Se alle vores effektive produkter til fine linier og rynker nedenfor

Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

23 Years Old - Bakuchiol A Ampoule

En alsidig fugtgivende serum, der tilfører din hud en intens fugt og samtidig behandler fine linjer og pigmentpletter. Denne serum har også forebyggende effekt på aldringstegn og efterlader huden med en ungdommelig glød.

189,00 kr.

23 Years Old - Bakuchiol A Cream

En fugtgivende anti-age creme, der formindsker tør hud og samtidig behandler fine linjer og rynker. Denne creme tilfører din hud en masse fugt og har en beroligende effekt på huden.

249,00 kr.

Some By Mi - Truecica Aqua Calming Suncream SPF50+ PA++++

169,00 kr.

Pyunkang Yul - Black Tea Boosting Serum

En linjeudglattende og fugtgivende serum, der behandler fine linjer. Denne serum fra Pyunkang Yul efterlader din hud med en ungdommelig glød.

299,00 kr.

THE LAB by Blanc Doux - Green Flavonoid™ 2.5 Solution

En plejende og nærende toner, der beroliger en irriteret og sensitiv hud. Toneren efterlader huden blød og fugtmættet med en sund glød uden at gøre huden fedt.

179,00 kr.

THE LAB by Blanc Doux - Oligo Hyaluronic Acid Boosting Ampoule

En intens fugtgivende serum, der formindsker tør hud og aldringstegn. Denne serum er utrolig fugtgivende grundet dens høje koncentration af hyaluronsyre og efterlader huden blød og med en fornyet glød.

209,00 kr.

THE LAB By Blanc Doux - Oligo Hyaluronic Acid Hydro Serum

En fugtgivende serum, der behandler tør og dehydreret hud og samtidig styrker fugtbarrieren. Serummen vil øjeblikke fugtmætte din hud samt efterlade huden med en fornyet og sund glød.

229,00 kr.

Pyunkang Yul - Black Tea Deep Infusion Toner

En dybt fugtgivende og fugtmættende toner, der har helende og beroligende effekt på din hud. Denne toner fra Pyunkang Yul behandler ujævn hudtekstur, dehydreret hud og synligheden af fine linjer.

269,00 kr.

Some By Mi - Propolis B5 Glow Barrier Calming Mask

En nærende og barriere-styrkende ansigtsmaske, der tilfører din hud dyb fugt og har en beroligende effekt. Denne maske fra Some By Mi har en honing-lignende tekstur, som kan formindske uens hudtone, rødme og irritation.

289,00 kr.

Pyunkang Yul - Black Tea Enriched Cream

En udglattende fugtighedscreme, der tilfører en stor mængde fugt til din hud. Denne fugtighedscreme af Pyunkang Yul efterlader din hud med en fornyet glød og hjælper med at udjævne hudtonen og behandle fine linjer.

399,00 kr.

Ample N - Hyaluronshot Eye Cream

En øjencreme som tilfører en masse fugt og forebygger mørke rander. Yderligere behandler og forebygger øjencremen aldringstegn og fine linjer.

149,00 kr.

Ample N - CeramideShot Barrier Sun Care

En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade et fedtet lag på din hud. Denne solcreme er baseret på 100% fysiske solfiltre, som beskytter din hud mod skader fra UVA og UVB-stråler.

119,00 kr.

Abib - Mild Acidic pH Sheet Mask Yuja Fit

En fugtgivende sheet-maske, der tilfører en fornyet glød til en stresset og livløs hud. Yderligere har sheet-masken lysende egenskaber, som hjælper med behandling af pigmentpletter, heraf solskader, akne-ar og uens hudtone.

29,00 kr.

Abib - Hydration Cream Water Tube

En fugtighedscreme der formindsker tør hud. Denne fugtighedscreme tilfører en stor mængde fugt til din hud, samt har helende og plejende egenskaber.

299,00 kr.

Mary&May - Gluconolactone (PHA) + Betula Alba Juice Cleansing Pad

Disse vatrondeller kan bruges til at fjerne let makeup, som en toner eller som en mild eksfoliering. Disse vatrondeller ligger opløst i en væske som indeholder PHA, der har en mild, eksfolierende effekt på huden.

199,00 kr.

Mary&May - Vitamin B.C.E Cleansing Balm

En nærende rensebalm der nemt fjerner makeup, solcreme og overskydende sebum, med vitamin B, vitamin C og vitamin E.

239,00 kr.

Missha - Mascure PHA Rescue Solution Sheet Mask

En eksfolierende sheet maske med PHA, hyaluronsyre og ceramide der fugter og beroliger.

24,00 kr.

Torriden - DIVE-IN Low Molecule Hyaluronic Acid Toner

En dybt fugtgivende toner, der føles beroligende og forbygger tør samt dehydreret hud. Toneren er baseret på hyaluronsyre i flere molekylestørrelser og panthenol.

249,00 kr.

Abib - Heartleaf Essence Calming Pump

En øjeblikkelig beroligende og nærende essens, der behandler udsat og irriteret hud. Med dens helende egenskaber kan den dulme rødme, blussende hud og irritation.

209,00 kr.

Abib - Pine Needle Pore Pad Clear Touch

En pore-formindskende essens som er opløst på en pad (vatrondel), der behandler fedtet hud og tilstoppede porer.

219,00 kr.

Abib - Quick Sunstick Protection Bar SPF50+ PA++++

En praktisk solcreme i stift-form, som gør det nemt og hurtigt at påføre solbeskyttelse. Solstiften er lille, som gøre det nemt at have med på farten og til at påføre solbeskyttelse henover dagen. Stiften kan påføres ovenpå make-up.

Ikke på lager
219,00 kr.

23 Years Old - Bakuchiol A Toner

En fugtgivende anti-age toner som giver øjeblikkelig næring til din hud og behandler fine linjer. Denne toner genopretter din huds elasticitet uden at efterlade huden fedtet.

169,00 kr.

Abib - Jericho Rose Essence Nutrition Pump

En fugtgivende essens, der har helende egenskaber og behandler tør hud og en svækket hudbarriere. Denne essens vil formindske irritation og dulme rødme.

209,00 kr.

Beigic - Comforting Cream

En plejende, fugtgivende og nærende creme, der efterlader huden både blød, smidig og beskyttet med grøn kaffebønneolie og ceramide.

349,00 kr.

Beigic - Treatment Lotion

En plejende og fugtgivende essens, der mindsker fine linjer med grøn kaffebønneolie og et kompleks af peptider.

369,00 kr.

Abib - Yuja Essence Vitalizing Pump

En tone-udjævnende essens, der tilfører en fornyet glød og arbejder på at formindske pigmentpletter, akne-ar og solskader. Essensen har også linje-forebyggende egenskaber.

209,00 kr.

Abib - Hemp Seed Essence Activating Pump

En fugtgivende essens, der har helende egenskaber og behandler tør hud samt svækket hudbarriere. Denne essens vil formindske irritation og dulme rødme.

209,00 kr.

Cosrx - Real Fit Vitamin E Serum E-20

En fugtgivende og nærende olie serum, der efterlader huden blød og gennemfugtet med vitamin E.

299,00 kr.

Cosrx - Refresh AHA BHA Vitamin C Booster Serum

En mildt eksfoilerende serum, der giver glød og mere ensartet hudtone med AHA, BHA og vitamin C.

249,00 kr.

I Dew Care - Juicy Kitten

En anti-age serum, der behandler aldringstegn og fine linjer samt har helende og lysende egenskaber. Denne serum fra I Dew Care er især kompatibel til moden hudtype, der ønsker at genoprette elasticitet i huden og få en ungdommelig glød.

279,00 kr.

Skal vi hjælpe dig med at sammensætte de rigtige hudpleje produkter til din hud, så send os en mail.

I Korea er de eksperter i anti-aging, og er hele tiden dem der går forrest med nye ingredienser og metoder, der kan give dig en mere ungdommelig hud.

Kvinderne i Korea er besat af at holde rynker og fine linjer væk fra deres hud, og det er tydeligt at se, for de holder sig godt.

Vil du forkæle din hud 6-8 gange om måneden, så tilmeld dig vores sheet-maske box. Så får du tilsendt 6-8 kvalitets sheet-masker hver måned - prisen er 139 kr. inkl. fragt, og der er ingen binding på abonnementet. Læs mere.