6 step hudplejerutine (pigmentpletter)


Vi har sammensat disse 6 produkter til effektivt at formindske og forebygge pigmentpletter, akne-ar, solskader og uens hudtone. Samtidig vil alle produkterne tilføre fugt, glød og anti-age til din hud.

Lager status

Produktet er på lager

1.024,00 kr. 819,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Vi har sammensat disse 6 produkter til effektivt at formindske og forebygge pigmentpletter, akne-ar, solskader og uens hudtone. Samtidig vil alle produkterne tilføre fugt, glød og anti-age til din hud.

Hvis du er i tvivl om, hvordan man bruger nogle af produkterne, vil der være brugsanvisning på produkternes egen side - bare tryk på navnet på produktet herunder.

 

Vandbaseret rens: Frudia - Citrus Brightening Micro Cleansing Foam

En vitaminberiget ansigtsrens, baseret på citrusekstrakt, hvilket er rigt på Vitamin C. Denne ansigtsrens fjerner effektivt både skidt, olie og make-up fra huden, samtidig med at den tilfører glød og liv til din hud.

 

Toner: Some By Mi - Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner

En fugtgivende toner som med dens indhold af 10 forskellige slags vitaminer vil hjælpe med at gøre huden mere ensartet og glat.

 

Serum: TIA’M - My Signature Red C Serum

En effektiv vitamin C serum der vil formindske pigmentpletter, akne-ar og solskader samt give en ungdommelig glød. Indeholder 20% Vitamin C, hvilket er en høj og effektiv koncentration. 

 

Øjencreme: iUNIK - Propolis Vitamin Eye Cream

En multifunktionel øjencreme med anti-age egenskaber der vil forebygge fine linjer, mørke rande og tab af elasticitet i øjenomgivelserne.

 

Creme: Isntree - C-Niacin Toning Cream

 En fugtgivende creme med et Vita-10 kompleks, som blandt andet indeholder ren Vitamin A, Vitamin C og Vitamin B3 (niacinamid). C-Niacin Toning Cream får blandt andet sine anti-age egenskaber fra Vitamin A og Vitamin C, der vil gå ind og opstramme fine linjer, formindske pigmentpletter og give en glattere hud.

 

Solcreme: Isntree - Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

 En meget let sol-gel med faktor 50+ og PA++++. Denne sol-gel benytter et kemisk solfilter, hvilket vil sige at solcremen tørrer helt ind i huden uden at efterlade noget spor af hvid hinde eller fedtet overflade efter sig. Solcreme er meget essentielt i kampen mod pigmentpletter, og er et af de produkter som gør den allerstørste forskel.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

iUNIK - Calendula Complete Cleansing Oil

En fugtgivende olierens der giver dig en dyb afrensning af huden samtidig med at make-up fjernes på en mild måde. Olierensen har en mild formular, hvor hele 94% består af naturlige planteolier der vil berolige og fugte huden.

169,00 kr.

Tocobo - Multi Ceramide Cream

En dybt fugtgivende creme med 5 slags ceramider og hyaluronsyre, der vil behandle tør og dehydreret hud. Samtidig vil cremen styrke din hudbarriere og behandle irriteret hud.

219,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Ferment Micro Essence

En effektiv og meget populær essens som er baseret på 93% naturlige og fermenterede ingredienser. Effekten af dette bliver en fugtgivende essens som øjeblikkeligt tilfører glød og næring til huden og samtidig forbedrer hudens generelle sundhed.

299,00 kr.