Bestseller

Cosrx

Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence


En all-round essens, der med dens indhold af 96 % snegleslim, forsyner din hud med intens fugt og glød. Den kan reparere alt fra tørre områder, til akne og fine linjer. Det perfekte valg til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende essens, som indeholder hele 96% sneglesekret (snegleslim).

Essensen beskytter din hud imod fugttab og tilfører samtidig en synlig glød. Derudover sætter essensen gang i cellefornyelsen, så du får en mere glat hudtekstur og formindsker rødme og urenheder. Samtidig vil du også kunne se en formindskelse af pigmentpletter og akne-ar.

Snegleslim er en effektiv anti-age ingrediens, som forebygger rynker og fine linjer, imens den tilfører din hud mere elasticitet.

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence indeholder en stor mængde næring til din hud, som effektivt genskaber din huds optimale sundhed, lige meget hvilken alder eller hudtype, du har.

Er fri for parfume, æteriske olier, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol. 

Cruelty free

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Shareen 30-05-2022

Jeg bruger denne essen til daglig dag og god nok til at holde "vand" efter toner men kunne ikke rigtig se forskel på ansigtet. Den er ok.

Af: Olivia 24-05-2022

Har hjulpet min hud så meget! Og meget fugtgivende og beroligende.

Af: Nimet 17-04-2022

Elsker den her essens! Den har hjulpet meget på mine akne ar. Vidste aldrig at snegleslim ville hjælpe på min hud, men det gør det åbenbart. Kan klar anbefale

Af: Kelley 17-04-2022

Oversæt til Dansk
This is awesome! It is hydrating and healing for my skin. My husband and I both have dry, sensitive skin and we both love it. My daughter has oily/acne prone skin and she loves it too. A great product for everyone! I really miss this if I don't use it.

Af: Cecilie VM 15-04-2022

Mega skøn essens, der bare efterlader huden med en vildt lækker fornemmelse af fugt og pleje. Er overbevist om at den har gjort underværker for min huds generelle tilstand - den er blevet ensartet og har langt færre bumser.
Alle bør virkelig prøve den mindst en gang!!
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Advanced Snail 92 All In One Cream

En creme, der giver en smuk, sund glød til din hud ved hjælp af snegleslim. Cremen er meget nærende, fugtgivende samt blødgørende. Velegnet til alle hudtyper.

229,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Benton - Snail Bee High Content Essence - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker, store porer, akne ar samt genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

Benton - Snail Bee High Content Essence (60 ml.)

En fugtgivende essens til alle hudtyper, som har reparerende, udglattende og anti-age egenskaber. Essensen gør huden glat og formindsker akne-ar, pigmentpletter, fine linjer, rødme og urenheder med dens indhold af bl.a. snegleslim og bigift.

169,00 kr.