Bestseller

Test

Heimish - All Clean Balm


All Clean Balm er en oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish - All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

Lager status

Produktet er på lager

169,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

All Clean Balm er en oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag.

Heimish - All Clean Balm er baseret på naturlige ingredienser, som for eksempel shea butter og citrus, og efter brug vil huden føles ensartet og blød. Den er både paraben-og parfumefri og indeholder desuden ingen ingredienser fra dyr, og er derfor vegansk.

I bøtten er produktet en fast tekstur, men når All Clean Balm kommer i kontakt med huden, forvandler den sig til en olie, der let og uden besvær får makeup af. Den trækker dog ikke den naturlige fugt ud af huden, selvom den går dybt ind og renser skidt og bakterier ud.

Heimish All Clean Balm er en af vores absolute best-sellere. 

All Clean Balm er fri for kunstig parfume, parabener, udtørrende sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

120 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Louise 31-01-2021

Virkelig lækkert produkt, min hud elsker den.

Af: Vivi-marie Jensen 03-12-2020

Min første olie/balm cleanser og jeg ELSKER DEN???? Dufter skønt men mildt, smelter på huden og føles ikke fedtet som man ville tro. Bliver til en vandig mælk ved vand påførsel som opløser makeup uden at føle sig tør. Kan også bruges til øjenmakeup, svider ikke i øjnene. Har genkøbt og vil igen :)

Af: Anna Askling 16-10-2020

An oldie but a GOLDIE! Denne her olie rens er seriøst en klassiker, og de fleste her sikkert hørt om den, men det er der også en god grund til. Det er en effektiv men mild olie rens og en af mine yndlings. Så hvis du skal købe din først olie rens så kan jeg klart anbefale denne<3

Af: Lone 16-10-2020

Bare den bedste ????????

Af: Mette 15-10-2020

En rigtig dejlig rens der fjerner selv vandfast mascara.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Original)

En oliebaseret rens der effektivt renser make-up og skidt af huden. Den indeholder naturlige ingredienser, som papaya ekstrakt, der gør huden mere ensartet og fugtet.

199,00 kr.

Aromatica - Orange Cleansing Sherbet

En olie-rens, som i bøtten har en fast tekstur, men som smelter så snart den møder varmen i huden. Rensen fjerner effektivt make-up samt skidt, snavs og overskydende olie.

239,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.