Huxley

Huxley - Cream; Anti-Gravity


En luksuriøs anti-age creme som er rig på antioxidanter, der udglatter og opstrammer huden. Den er beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken, og beskytter huden imod både rynker, fine linjer og fugt-tab. Især velegnet til moden hud.

Lager status

Produktet er på lager

269,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En creme rig på antioxidanter, der udglatter huden.

Cremen er beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken og beskytter huden imod både rynker, fine linjer og fugttab.

Cremen plejer og beroliger huden imod forurening og andre miljø-relateret stressfaktorer. Med dens indhold af 51% kaktusekstrakt og vitamin E sørger den for, at huden er fugtet hele dagen, samtidig med at den opstrammer huden og giver en ungdommelig glød.

Cremen er allergivenlig og er lavet uden parabener, sulfater og kunstige farvestoffer.  

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Rebecca 29-01-2022

Virkelig lækker cremectil min tørre vinterhud. Den trænger forbavsende hurtigt ind i huden og fedter overhovedet ikke.

Af: Katta 24-11-2021

Oversæt til Dansk
Jag gillar inte dofter i produkter men min hud bara älskar denna kräm. Så återfuktade och funkar både under solskyddsfaktor och foundation. Huden blir väldigt len och den lugnar min rosacea. Love ????

Af: Ditte H 18-07-2020

Denne creme er fantastisk fugtende! Og jeg kunne sagtens købe den igen! En fed og fast creme, der smelter på huden! Virkelig lækker! Den får kun 4 ud af 5 stjerner pga duften, som dog hurtigt forsvinder. Er vild med tanken om, at den er fyldt med E-vitamin!

Af: Isabella 30-05-2020

Giver meget elasticitet til huden, anbefales!

Af: Kristina 30-03-2020

Super lækker creme - min hud kan være tør, men denne creme giver rigtig meget fugt og holder samtidig på fugten hele dagen, så man ikke tørrer ud i løbet af dagen. Den kan virke fed, når man lige får den på fingrene, men den smelter nærmest ind i huden og virker slet ikke fed.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Huxley - Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist

En dybt fugtgivende cleanser, som føles luksuriøs og nærende. Den er pH-balanceret og beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken. God til især, moden, normal og tør hud.

209,00 kr.

Huxley - Toner; Extract It

En mild toner, der pH-balancerer huden, samtidig med at den efterlader huden ren og fugtet. Mere end 90% af ingredienserne er udledt fra naturen, og den er allergivenlig og velegnet til alle hudtyper.

224,00 kr.

Huxley - Essence; Grab Water

En let og fugtgivende essense, der plejer og fugter huden i dybden, samtidig med at den køler og beroliger. Den er beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken. Især velegnet til dehydreret hud, men kan med fordel også bruges af kombineret, tør eller normal hud.

299,00 kr.