Bestseller

Klavuu

Klavuu - Revitalizing Facial Cleansing Foam


En fugtgivende, anti-age rens som effektivt men mildt fjerner alle spor af make-up og snavs, uden at udtørre huden.

Lager status

Produktet er på lager

219,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende, anti-age rens som effektivt men mildt fjerner alle spor af make-up og snavs, uden at udtørre huden. Den prisvindene rens indeholder over 30 forskellige naturlige plante-ekstrakter samt perle-ekstrakt, som alle sammen bidrager til en ungdommelig glød, en mere elastisk hud og en silkeblød overflade.

Revitalizing Facial Cleansing Foam giver en luksuriøs fornemmelse med dens indhold af søtang-og algeekstrakt som tilfører huden et boost af fugt og næring.

Er fri for parabener og udtørrende sulfater.

 

130 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Rebecca Andersen 17-02-2021

Super lækker produkt. Den dufter mildt, og der skal kun anvendes en lille bitte smule. Den føles behagelig at have på, og udtørrer ikke huden. Følte den både rensede min hud, gav fugt og hjalp med at holde alderdomstegne tilbage. Den er helt klar blevet min nye vandbaseret rens.

Af: Mette 15-10-2020

Rigtig dejlig og skummende clesanser - du føler dig REN efter brug;-)

Af: Isabella 29-09-2020

Elsker den!!!!!!

Af: Pia Jensen 14-08-2020

Silkeblød, nem at skumme op, let at anvende og skøn duft. Den siver dog i øjnene, så forsigtig der :-)

Af: Rosa 19-05-2020

Den renser godt! Dog synes jeg, at den stripper huden lige lovligt meget. Man føler sig lidt for "squeaky clean" efter brug. Den er behageligt blød at massere ind, og dufter godt uden at være aalt for overvældende. (Men lidt stærk er den dog).
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Klavuu - Pure Pearlsation Divine Pearl Cleansing Oil

En luksuriøs og eksklusiv renseolie med anti-age effekt, som nemt og effektivt renser huden og fjerner selv den mest stædige make-up.

259,00 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.