Mizon

Mizon - Collagen 100 Serum


En anti-age serum med hele 90% marine-kollagen, som er en ingrediens der går ind og opstrammer huden og forebygger aldringstegn.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En anti-age serum med hele 90% marine-kollagen, som er en ingrediens der går ind og opstrammer huden og forebygger aldringstegn.

I denne serum er der også hyaluronsyre som tilfører en langtidsholdbar fugt, så du får en næret og sund hud.

Med den høje procent af marine-kollagen vil du kunne forebygge og behandle rynker, fine linjer og slap hud. Du vil ved kontinuerligt brug derfor opnår en mere ungdommelig og strålende hud. Samtidig går de mange botaniske ingredienser ind og repererer din hud og beskytter imod rødme og irritation.

Collagen 100 Serum er fri for parfume, parabener, æteriske olier, silikone, udtørrende alkohol og sulfater.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Rebecca Andersen 28-12-2020

En rigtig god serum, er nem at anvende og er uden duft. Den har tilført en masse fugt til min hud. Manglende dog lige det sidste power for at få fem stjerner af mig. Føler ikke den gjorde så meget for mine rynker.

Af: Louise 22-06-2020

Vildt lækkert produkt, der synligt har mindsket mine fine linjer i panden. Den giver samtidig en MASSE fugt!
Jeg bruger den med den tilhørende creme fra samme serie.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.

Mizon - Collagen Power Firming Enriched Cream

En opstrammende anti-age creme med hele 54% marine-kollagen. Det høje indhold af kollagen giver en effektiv anti-age creme som samtidig tilfører dyb fugt.

179,00 kr.

Mizon - Collagen Power Firming Eye Cream

En anti-age øjencreme med kollagen som effektivt opstrammer huden omkring øjnene, formindsker aldringstegn og udglatter huden.

179,00 kr.