Bestseller

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule


En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for både sine anti-age og reparerende egenskaber. Anti-age effekten udglatter rynker og fine linjer imens at den reparerende effekt hurtigt heler bumser, akne-ar og skader på huden.

Serummen indeholder også peptider og hyaluronsyre der øger kollagen produktionen, virker opstrammende samt fugter huden i mens den øger spændstigheden.

På ingredienslisten finder man også den eftertragtede ingrediens “EGF” som har utroligt mange gode egenskaber. EGF formindsker rynker, fine linjer, pigmentpletter og akne-ar. Samtidig tilfører den en masse fugt, opstrammer huden og giver en utrolig blød hud.

Indeholder hverken parbener eller kunstige parfume- og farvestoffer, så den er også velegnet til sensitiv hud

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Isabella M 31-07-2020

Super lækker serum med en tyk og blød konsistens. Den er let at fordele på huden og giver glød.

Af: Larysa 17-07-2020

Passer ikke til min tørre hud.

Af: Didde Falk 03-06-2020

God serum, som giver en lækker følelse på huden. Perfekt til fedtet hud da den er let og trænger hurtigt ind.

Af: Isabella 04-05-2020

Jeg prøvede den lille test og den var fantastisk!

Af: Christina 17-04-2020

Er meget imponeret over denne. Jeg havde lidt små graviditetsrelaterede sår og ar fra bumser på hagen som jeg havde bøvlet med i flere uger men denne serum fik styr på dem på bare et par dage og jeg har ikke haft flere siden. Min hud føles dejlig blød og glat og de fine linjer er heller ikke helt så tydelige mere. Må dog indrømme at jeg har det ret stramt med at smøre snegleslim i ansigtet, men når jeg nu ikke kan bruge retinol så længe jeg er gravid og efterfølgende ammer, så er denne virkelig et godt og budgetvenligt alternativ synes jeg.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber. Øjencremen er derfor ideel til dig som gerne vil forebygge og behandle rynker og fine linjer, mørke rander og slap hud.

129,00 kr.

Mizon - Snail 80 Intensive Repairing Serum

En lækker serum med 80% snegleslim som er fugtgivende, opstrammende og helende, hvilket formindsker pigmentpletter, alderstegn, rødme, store porer, urenheder og akne-ar.

169,00 kr.