Bestseller

Neogen

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Wine


En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Denne version er især god til moden og normal hud.

Lager status

Produktet er på lager

229,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering.

Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren.

Med sine 2 sider, er det op til en selv at vælge, hvilken slags eksfoliering man vil have. Den ru side kan bruges til at fjerne døde hudceller, og derefter kan den blødere side bruges til at tørre huden over med, for at rense det sidste skidt af. Der er individuelle 30 pads i en bøtte.

Nøgleingrediensen er Resveratrol, hvilket er en antioxidant der kommer fra rødvin, som hjælper med at forebygger fine linjer og at opnå en glattere hud.

Bio-Peel Gauze Peeling Wine er fri for parabener, sulfater, æteriske olier og silikone.

Er vegansk.

 

30 pads.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Gitte Jensen 23-11-2021

Simpelhen de bedste eksfoliering pads. Giver rigtig glat og blød hud. Effektive men stadig milde mod huden. Fungere super godt til normal moden hud.

Af: Isabella 21-05-2020

Jeg er meget tilfredse med den, den efterlader min hud virkelig blød<3

Af: Louise 28-04-2020

Jeg får den blødeste, glatte hud og kommer oveni købet til at lugte lidt af vingummi.
Rondellerne tørrer ikke ud og har masser af væske i sig, selv om de står længe.
Man kan virkelig mærke, at produkterne trænger bedre ind i huden efter brug. Når jeg har brugt den i ansigtet, bruger jeg altid resten af det, der sidder tilbage på rondellen på mine albuer og mine hænder. Huden bliver virkelig blød der også.

Af: Noreen 22-07-2019

Selvom den her Wine version egentlig er beregnet til moden hud, så fungerer den altså også rigtig godt til andre aldre. Det er nogle vatrondeller der ligger i blød i en form for væske. Rondellerne har både en ru og blød side som man kører rundt i ansigtet og skyller af. Jeg garanterer for at du med det samme kan mærke en forskel på din hud. Huden føles blød og glat. Jeg er fan.

Af: Anja Borg 20-07-2019

Har lige købt dem og er mega tilfreds. De giver en sund glød. Det lækre ved disse path er at de ikke udtørre huden.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea fjerner døde hudceller og renser porerne.

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. God til især kombineret, fedtet, normal og tør hud.

229,00 kr.
Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Især god til dem, der gerne vil have en mere ensartet hudtone, og afhjælpe akne-ar og pigmentpletter.

229,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Cica Pad

En mild eksfolierings-pad som med dens indhold af Centella Asiatica hjælper med at berolige hudirritation, rødme og aktive akne udbrud.

199,00 kr.