Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Nutrition Cream


En luksuriøs og tyk creme, der er rig på næring og fugt. Den dybdegående fugt holder huden blød og flot hele dagen, og forebygger rynker og fine linjer. Især god til moden hud og tør hud.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En luksuriøs og tyk creme, der er rig på næring og fugt. Cremen glider uden besvær henover huden og absorberes uden en fedtet følelse.

Den dybdegående fugt holder huden silkeblød og næret hele dagen, og forebygger rynker og fine linjer, samt giver en ungdommelig glød.

Er specielt formuleret til at tage hensyn til meget sensitiv hud, og der er derfor kun anvendt meget milde og rene ingredienser. Samtidig vil ingredienserne også formindske rødme og irritation i huden.

Nutrition Cream er fri for parfume, parabener, farvestoffer, udtørrende alkohol, sulfater og æteriske olier. 

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Katta 24-11-2021

Oversæt til Dansk
Detta är en av mina favorit krämer, jag använder den mest i min kvällsrutin då jag upplever att den är lite tjockare i konsistensen. Huden blir len och återfuktande

Af: Cirkleine 11-04-2021

Fugtgivende og nærende - helt perfekt til tør hud.

Af: Maja 31-10-2020

Elsker den her creme! Den er perfekt til min kombinerede hud. Bruger den som dagcreme. Konsistensen er så lækker og føles ikke fed på min hud.

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Jeg har fået den som prøve og den dur slet ikke på mit ansigt. Den er alt for tung og fed. Men jeg har så efterfølgende brugt den som fodcreme og hold nu fast der er den helt fantastisk. Jeg har faktisk overvejet at kæbe den full size bare for at komme den på mine fødder.

Af: Isabella M 31-07-2020

Den her creme er ikke helt lige min kop te. Jeg føler sommetider at jeg sveder den af, da den fedter ret meget.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Moisture Cream

En fugtighedscreme som er specielt god til dig der gerne vil genopbygge en sund fugtbalance i huden, men som også kan opleve at tykke cremer gør huden fedtet eller giver urenheder.

249,00 kr.

Pyunkang Yul - Oil

En lækker olie der reducere rødme og irritation, og kan bekæmpe og forebygge tør hud. Påføres før fugtighedscreme om aftenen. Velegnet til især tør og moden hud.

164,00 kr.

Pyunkang Yul - Intensive Repair Cream

Cremen indeholder en effektiv blanding af peptider, planteekstrakter og ceramider. Det giver en dyb fugt som holder hele dagen samtidig med en anti-age effekt.

189,00 kr.