Scilla Rose

Scilla Rose - Rose Quartz Roller


En ansigtsrulle lavet på rosenkvarts krystallen, som giver både indre og ydre skønhed. Ved kontinuerligt brug vil fine linjer, hævelse i ansigtet, ophobning af affaldsstoffer og slap hud blive forebygget.

Lager status

Produktet er på lager

299,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En ansigtsrulle lavet på rosenkvarts krystallen, som giver både inde og ydre skønhed. Med denne eksklusive ansigtsrulle, vil du opleve en afstressende og afslappende effekt, imens du gør noget godt for sig selv og sin hud.

Rullen køres let over ansigtet, og har en lang række fordele for huden. Ved kontinuerligt brug vil fine linjer, hævelse i ansigtet, ophobning af affaldsstoffer og slap hud blive forebygget. Samtidig oplever mange, at ens hudplejeprodukter absorberes bedre, når ansigtsrullen bruges.

Rullen hjælper også med at opnå effektiv lymfedrænage, hvilket fremmer fjernelse af ophobet væske i ansigtet, så du får en slankere og mere defineret ansigtsstruktur. Samtidig forbedrer den også blodcirkulationen i ansigtet, så du får en sund og ungdommelig glød og en mere ensartet hudtone.

Ved kontinuerligt brug, vil den lindre muskelspændinger i ansigtet som nemt opstår i en stresset og krævende hverdag. Hvis du ikke har en afslappet ansigtsmuskulatur, kan det føre til rynker på sigt.

Selve rosenkvarts krystallen, som er kendt som kærlighedsstenen, har en beroligende, kærlig og feminin energi. 

 

Hvordan bruges den

Efter rens og skintonic påføres serum/olie/ansigtscreme/sheet-maske. (brug ansigtsrullen efter det produkt, som du vil opnå en mere effektiv virkning af) Umiddelbart efter påføring af produktet skal du rulle fra midten af ansigtet - udad og opad.

Den store ende bruges på kinder, hals og pande. Den lille ende bruges under øjnene og omkring næsen. Kan bruges både morgen og aften, og der skal ikke skylles med vand efter. Fortsæt derefter med resten af din normale hudplejerutine.

 

Rengøring af ansigtsrulle

Efter brug tørres krystal-delen af med en tør eller let fugtet klud. Aldrig brug varmt vand eller kemikalier på rullen, da det over tid kan opløse farven på metal-delen, som holder ansigtsrullen sammen.

 

Tip

For at forbedre langtidsholdbarheden kan enderne på de 2 rullende krystaller smøres med planteolie (som kokosolie) for at sikre at rullen bliver ved med at rulle uden modstand.

Fordi at rosenkvarts er et naturligt materiale, vil hver rulle se unik ud, og der er derfor ikke nogen, som har præcis den samme som dig.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Serum

En fugtgivende serum som giver næring og fugt til kedelig, dehydreret og sensitiv hud.

159,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

48,00 kr.