Store porer

(208 produkter)

Store synlige porer ser ikke så glamourøst ud, men det kan være en hård og lang kamp, at få dem til at forsvinde.
Vi har fundet nogle produkter, der indeholder alle de rigtige ingredienser til dig, der gerne vil have en ensartet og flot overflade - uden store og synlige porer.

Læs vores blogindlæg om store porer i ansigtet og bliv klogere på, hvordan du formindsker store porer.

Se alle vores effektive produkter til at kontrollere dine store porer nedenfor

Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Dr. Ceuracle - Tea Tree Purfine 30 Cleansing Foam

En mild skumrens der effektivt fjerner snavs, solcreme og overskydende sebum. Renten indeholder tea tree, der mindsker rødme og dulmer bumser.

209,00 kr.

Dr. Ceuracle - Tea Tree Purfine 70 Toner

En let eksfolierende essence med tea tree ekstrakt og BHA, der mindsker bumser, hudorme og rødme.

229,00 kr.

Dr. Ceuracle - Tea Tree Purfine 95 Essence

En let fugtgivende essence med tea tree ekstrakt, der virker anti-bakterielt på huden og mindsker urenheder samt rødme.

299,00 kr.

Dr. Ceuracle - Pro Balance Night Enzyme Wash

En enzymrens som mildt eksfolierer huden, med kulpulver og probiotiske ingredienser der forfiner hudteksturen.

259,00 kr.

Abib - Acne Foam Cleanser Heartleaf Foam

En skumrens udviklet til at behande bumser og uren hud. Denne rens fra Abib behandler også rødme pg tilstoppede porer samtidig med, at rensen har en helende og beroligende effekt på huden.

129,00 kr.

Cosrx - Oil-free Ultra Moisturizing Lotion (20 ml.)

En ultra let, olie-fri creme der giver dyb fugt uden at efterlade hudens overflade fedtet.

69,00 kr.

Some By Mi - AHA-BHA-PHA Calming Truecica Micellar Cleansing Water

En micellar rensevand, der fjerner skidt, olie og make-up. Rensevanden behandler også uren hud samt dulmer rødme og irriteret hud.

139,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Serum Plus

En let serum der indeholder bi-gift og 70% snegle-sekret. Denne serum er fuld af næring og efter brug vil huden føles fugtet og blød.

239,00 kr.

SKIN1004 - Madagascar Centella Poremizing Fresh Ampoule

En fugtgivende serum, der med sit indhold af Centella og BHA vil formindske store porer, samtidig med at efterlade huden blød og glødende.

229,00 kr.

SKIN1004 - Madagascar Centella Poremizing Clear Toner

En fugtgivende og mildt eksfolierende toner, der reducerer synligheden af store porer og har sebum-regulerende egenskaber.

199,00 kr.

One Thing - Niacinamide 10%

En effektiv og hudtoneudjævnende toner, der kun indeholder 4 ingredienser. Udover at være fugtgivende, behandler toneren også bumser, fine linjer, porer samt pigmentpletter.

179,00 kr.

Kaine - Rosemary Relief Gel Cleanser

En mild rens, som særligt er udviklet til at behandle store porer og urenheder, uden at være udtørrende for huden.

129,00 kr.

Millford - Ivory Clay Foam Cleanser

En blød og cremet skumrens, der fjerner bakterier fra huden og efterlader huden klar til det næste trin i din hudplejerutine.

139,00 kr.

Millford - AC Triple Acid Toner

En eksfolierende toner udviklet til dig, som har tendens til bumser, hudorme og tilstoppede porer. Denne toner kan behandle bumser, fjerne døde hudceller og formindske store porer.

229,00 kr.

Millford - AC Oil-Free Hydrating Jelly

En fugtgivende creme, der er særligt udviklet til dig som har tendens til bumser, hudorme og tilstoppede porer. Denne fugtighedscreme er fri for olier, som gør at cremen ikke tilstopper porerne.

239,00 kr.

Millford - AC Clarifying Foam Cleanser

En dybt rensende skumrens, som effektivt fjerner bakterier fra hudens overflade og samtidig er udviklet til at dulme bumser.

149,00 kr.

AXIS-Y - Spot the Difference Blemish Treatment

En effektiv bumse-behandling, der beroliger og formindsker urenheder uden at irritere eller udtørre huden. Denne spotbehandling indeholder både BHA og AHA, som vil behandle bumsen både på ydersiden af huden samt under huden.

189,00 kr.

Millford - AC Bubbly Bubbly Wash-Off Pack

En sjov bobbel maske, der skummer op på huden efter påføring, der giver en dyb rens og fjerner overskydende olie fra porerne. Med dens indhold af kaolin, vil den trække overskydende olie og skidt ud af porerne og reducere synligheden af tilstoppede porer.

279,00 kr.

Purito - Bentolin Pore Clay Mask

En porerbehandlende og sebum-regulerende ansigtsmaske, der formindsker tilstoppede porere og behandler fedtet hud. Ansigtsmasken har eksfolierende egenskaber, der over tid kan hjælpe med at give en mere ensartet hudtone.

219,00 kr.

Mary&May - Cica Tea Tree Soothing Wash Off Pack

En dybderensende lermaske, der effektivt behandler uren hud samt har en eksfolierende effekt. Lermasken trækker overskydende olie og snavs ud fra porerne, hvilket ved kontinuerligt burg kan formindske grove porer. Lermasken vil efterlade huden ren, udglattet og blød.

199,00 kr.

AXIS-Y - Mask Now Glow Later Duo Set

Et sæt med 2 af AXIS-Y populære ansigtsmasker. Disse to masker hjælper med at behandle pigmentpletter, akne-ar, solskader, store porer og rødme.

199,00 kr.

Purito - Centella Green Level All In One Mild Pad

En fugtgivende og beroligende vatrondel, gennemvædet med toner der indeholder centella asiatica og eksfolierende BHA.

199,00 kr.

Abib - Heartleaf Essence Calming Pump

En øjeblikkelig beroligende og nærende essens, der behandler udsat og irriteret hud. Med dens helende egenskaber kan den dulme rødme, blussende hud og irritation.

209,00 kr.

Abib - Pine Needle Pore Pad Clear Touch

En pore-formindskende essens, som er opløst på en pad (vatrondel), der behandler fedtet hud og tilstoppede porer.

219,00 kr.

Cosrx - Poreless Clarifying Charcoal Mask

En dybderensende, cremet ler maske, der balancere sebumproduktionen i porerne og beroliger huden med kaolin-ler og calamin.

209,00 kr.

Cosrx - Refresh AHA BHA Vitamin C Booster Serum

En mildt eksfoilerende serum, der giver glød og mere ensartet hudtone med AHA, BHA og vitamin C.

249,00 kr.

Celimax - Heartleaf BHA Body Mist

En eksfolierende og bumsemindskende kropsspray, der indeholder BHA og heartleaf ekstrakt.

269,00 kr.

I Dew Care - Namaste Kitten

Namaste Kitten er en vandbaseret rens med Hemp frø-olie, der har et højt indhold af antioxidanter. Disse plejer huden og har beroligende effekt på rødme.

229,00 kr.

I Dew Care - Yoga Kitten

En beroligende og dybderensende lermaske fra I Dew Care, som hjælper med at behandle tilstoppede porer, formindske urenheder og rødme. Denne maske er effektiv til at opløse gammelt sebum fra porerne, så de kan trække sig sammen.

279,00 kr.

I Dew Care - Berry Melting

Berry Melting er en rensebalm, der er baseret på botaniske olier og blåbærs-ekstrakter, som efterlader din hud fugtet. Balmen har også beskyttende egenskaber mod frie radikaler.

249,00 kr.

Skal vi hjælpe dig med at sammensætte de rigtige hudpleje produkter til din hud, så send os en mail. Det kunne f.eks. være en hudplejerutine, som kan hjælpe dig af med at komme af med dine store porer i ansigtet.

Mange oplever store porer rundt omkring næsen og op mod kinderne og panden. De store porer kan f.eks. opstå, hvis overskydende olie/sebum og skidt fra huden ikke bliver renset ordentligt væk, og det derved sætter sig og tilstopper porerne. Det er nemlig ofte tilstoppede porer, som ser store ud. En porer er nemlig naturligt ikke særlig stor, men kan se større ud, hvis den bliver tilstoppet. 

Et af de produkter, som har hjulpet rigtig mange af vores kunder af med deres store porer i ansigtet er BHA Blackhead Power Liquid fra mærket Cosrx. Denne eksfolierende væske kan nemlig opløse gammelt olie som sidder nede i porerne, og får porerne til at se store ud. Eksfolieringen skal kun bruges 1-2 gange om ugen, og du vil hurtigt kunne se en glattere overflade på din hud. 

Vi har også lavet et blogindlæg, som guider dig til, hvordan du formindsker store porer i ansigtet. Dette blogindlæg er utroligt populært, grundet de effektive og burgbare råd til at formindske store porer.

Du kan også forkæle din hud med et sheet-maske box abonnement. Det koster 139 kr. om måneden inkl. fragt, og indeholder 7-8 kvalitets sheet-masker. Der er 3 forskellige varianter af boxen, og varianten "frisk glød" vil altid indeholde sheet-masker som formindsker store porer i ansigtet. Der er ingen binding på abonnement - og du kan læse mere om det her.