Bestseller

Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid


Et alt-i-et produkt, der gør hudens overflade bliver mindre ujævn, urenheder/pigmentpletter/akne-ar formindskes og kollagen-produktionen i huden forbedres

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Et alt-i-et produkt, der kan hjælpe på en lang række hudtilstande med dens indhold af AHA.

AHA er en frugtsyre der arbejder på hudens overflade ved at fjerne døde hudceller, og derfor give huden mulighed for at fremme cellefornyelsen. Denne process har en række gode effekter for huden: Hudens overflade bliver mindre ujævn, urenheder/pigmentpletter/akne-ar formindskes og kollagen-produktionen i huden forbedres (som er den produktion der falder med alderen som medvirker til rynker).

Eksfoliering med AHA kan også effektivt formindsker bumser, ujævn hud og små knopper, da den går ind og bekæmper bakterierne og overskydende døde hudceller i de øverste hudlag. AHA forbedrer hudens struktur og give en blødere samt mere ungdommelig hud.

Det anbefales, at man påfører solcreme efterfølgende, hvis den anvendes om dagen, og derfor vælger mange at bruge den om aftenen. Bør bruges 1-3 gange om ugen.

Er vegansk. Er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol. 

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Isabella 11-05-2020

Virkelig godt produkt!

Af: Hafsah 27-04-2020

Rigtig god til at udjævne huden og gøre den glattere. Jeg døjer med tekstur på min pande, som næsten er væk nu, efter at have brugt dette produkt

Af: Anne 20-07-2019

Kemisk eksfoliering er bare så meget bedre end de klassiske små korn i en creme. Synes denne har givet mig en mere jævn hud, og så er den desuden let at bruge

Af: Ina 29-10-2018

Virkeligt godt produkt.
Har fået sådan en pæn og ensartet hud efter jeg har brug dette produkt. Mine porrer er blevet mindre og jeg har fået en flot glød.
Man kan virkelig mærke at produktet arbejder med ens hud når den er blevet påført. Huden kan nærmest føles en lille smule brændende / opstrammende lige efter på førelsen. Ikke noget der har gjort mig bange, det har blot været en anderledes oplevelse. :-)

Af: Elisabeth 05-10-2018

Dette produkt er en must have i min hudpleje rutine! Produktet eksfolierer huden og giver en flot jævn hud. Jeg har fået en markant flottere hud, efter jeg er startet på dette produkt. Jeg har nu færre urenheder og hudorme. Samtidig er mine porer også reduceret markant. Kan varmt anbefale dette produkt - og kan ikke leve uden :)
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid

Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid

En effektiv eksfoliering med ingrediensen BHA der formindsker og behandler urenheder, akne-ar, fedtet hud, store porer og en ujævn hudtekstur. 

219,00 kr.

Cosrx - AHA/BHA Clarifying Treatment Toner Spray

En toner der eksfolierer hudens overflade og derfor bidrager til cellefornyelsen og en formindskelse af urenheder og døde hudceller. Toneren er især god hvis du døjer med kedelig, fedtet eller uren hud.

169,00 kr.
Bestseller
Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

En eksfolierende gel, som øjeblikkeligt fjerner døde hudceller. Produktet masseres på ansigtet i cirkulære bevægeler, og man kan straks se sine døde hudceller samle sig i små klumper, som man nemt kan skylle af.

89,00 kr.