Manyo - Galactomy Clear Skin Toner


Denne toner tilfører fugt til din hud, forebygger store porer samt fjerner døde hudceller fra din huds overflade.

Lager status

Produktet er på lager

279,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En multifunktionel toner, som både har egenskaberne fra en toner og eksfoliering. Denne toner tilfører fugt til din hud, forebygger store pore samt fjerner døde hudceller fra din huds overflade. Toneren er plejende og fugtgivende, samt forebygger og behandler tør og irriteret hud.

Galactomy Clear Skin Toner tilfører din hud en masse fugt og samtidig behandler akne-ar, pigmentpletter, solskader og er anti-aging med dens indhold af syrene AHA og LHA. Disse syrere arbejder på din huds overflade og fjerner døde hudceller. Yderligere hjælper de med at gøre din hudoverflade mindre ujævn, mindsker pigmentpletter, akne-ar og behandler urenheder.

Derudover finder du også Galactomyces Ferment Filtrate på ingredienslisten, som indeholder vitaminer, mineraler og antioxidanter, der hjælper med at beskytte huden mod aldringstegn og frie radikaler. Den har også fugtgivende og nærende effekt på huden og forebygger dermed hudirritation.

Du vil også kunne finde Centella Asiatica i denne toner, og gør denne toner blid til trods for dens indhold af AHA og LHA. Centella Asiatica er nemlig kendt for sine beroligende, plejende og anti-inflammatoriske egenskaber og bruges ofte til behandling af irriteret, uren, sensisitv eller blussende hud. 

Toneren er især kompatibel med problem hud, ujævn hudtekstur samt uens hudtone.

Efter kontinuerligt brug af Galactomy Clear Skin Toner vil du opleve at din hud bliver mere ensartet hudtone og hudtekstur, fugtmættet samt har en ungdommelig glød

Galactomy Clear Skin Toner er fri for parfume, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Manyo Factory - Bifida Complex Ampoule

En nærende anti-age serum der forebygger fugttab, fine linjer, slap hud og svækket hud-barriere. Bifida Complex Ampoule tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede ingredienser med dens indhold af 90% bifida, hvilket er en probiotisk mælkesyrebakterie.

395,00 kr.

Manyo Factory - Cleansing Soda Foam

En dybderensende men mild renseskum der formindsker store porer og er ideel til dem der normalt oplever irritation ved afrensning af ansigtet.

250,00 kr.

Manyo Factory - Galactomy Niacin Essence

En fugtgivende og reparerende essens der formindsker fine linjer, pigmentpletter, urenheder, rødme, ujævn hud-tekstur og en ustabil fugtbalance.

395,00 kr.