Bestseller

Some By Mi

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner


En toner der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe bumser og urenheder på kun 30 dage! Tonerens hovedingredienser er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en glat og ren hud, uden urenheder.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En toner der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe bumser og urenheder på kun 30 dage!

Tonerens hovedingredienser er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en glat og ren hud, uden urenheder.

AHA fjerner døde hudceller og giver en flot og ensartet overflade. BHA afhjælper at huden kommer til at skinne i løbet af dagen og udrenser gammelt skidt og olie der sidder dybt i porerne, der kan bidrage til urenheder. PHA sørger for at holde huden fugtet og balanceret.

Udover dette indeholder toneren også tea-tree, som er en ingrediens der mindsker inflammation i urenheder og akne. Puttes på en vatrondel og køres rundt på huden.

Selvom at toneren formindsker urenheder på bare 30 dage, er der til langt længere tids brug i flasken, og toneren kan fortsættes med at bruges, selvom at urenhederne er forsvundet, for at holde huden sund og balanceret. 

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner er fri for kunstig parfume, parabener, silikone, udtørrende alkohol og sulfater.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Katta 24-11-2021

Oversæt til Dansk
Jag hade inte stora förväntningar på denna toner men nu kan jag inte vara utan den. Jag har provat många olika toners med aha, men denna är än så länge mest effektiv. Den dämpar min rosacea inflammerade hy och känns väldigt skön, svider inte alls som många andra liknande toners jag prövat

Af: Emine Bir 10-08-2021

Rigtig god!

Af: Malene Oldenborg 01-06-2021

Ingen mirakler, men rigtig god. Er vældig glad for produktet. Vil genbestille ????????

Af: Caroline 31-05-2021

Jeg bruger denne sammen med body cleanseren fra samme serie til at bekæmpe og forebygge urenheder på ryg og bryst. Det virker, som det skal, og jeg er meget tilfreds! Jeg bruger den ikke i ansigtet, så her har jeg ingen erfaringer at dele, men jeg kan bestemt anbefale den til kroppen!

Af: Cirkeline 10-04-2021

God mod urenheder, men jeg havde nok forventet et større mirakel.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

En serum der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage! Hovedingredienserne er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en fugtet og ren hud med færre urenheder.

179,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream

Cremen indeholder en effektiv blanding af ingredienser, der vil formindske akne, urenheder, akne-ar og hudorme på bare 30 dage.

189,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Foam

En ny lancering i den populære 30 Days serie fra Some By Mi. Denne renseskum er specielt udviklet til at formindske urenheder på bare 30 dage.

139,00 kr.