Ample N

Ample N - Hyaluronshot Emulsion


En let og fugtgivende emulsion, der tilfører din hud en masse fugt samt beskytter din hud mod frie radikaler og styrker din hudbarrier.

Lager status

Produktet er på lager

99,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let og fugtgivende emulsion, der tilfører din hud en masse fugt samt beskytter din hud mod frie radikaler og styrker din hudbarrier. Denne emulsion holder på fugten i huden og giver din hud fugtet hele dagen.

Hyaluronshot Emulsion tilfører din hud en stor mængde fugt og efterlader huden med en ungdommelig glød med dens panteret xylitol-kompleks og hyaluronsyre. Disse ingredienser sørger for, at holde din hud fugtet hele dagen samt er hyaluronsyre kendt for sine anti-age egenskaber ved at tilføre fugt til de fine linjer. Derudover indeholder Hyaluronshot Emulsion perle-ekstrakt som indeholder aminosyre og mineraler, der hjælper på at styrke samt forebygger din hudbarrier mod de frie radikaler. 

Emulsion er en lettere version af en hudcreme, som er vandbaseret og er derfor tyndere og lettere end de fleste creme. Denne emulsion har en let mælke-lignende konsistens, der er hurtig absorberende og efterlader huden glødende. Emulsionen er velegnet for både den fedtet hudtype samt tør hud, da emulsionen både tilfører huden fugt samt holder på din huds fugt hele dagen. 

Efter kontinuerligt brug af Ample N - Hyaluronshot Emulsion vil du opleve at din hud bliver fugtmættet og har en ungdommelig glød. 

Ample N - Hyaluronshot Emulsion er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater og udtørrende alkohol.

 

130 ml.

 

Tip: Emulsionen kan anvendes alene eller efterfølges en hudcreme.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Ample N - Hyaluronshot Toner

En fugtgivende og nærende toner, der vil hjælpe med at øge din hud fugtniveau og styrke din hudbarriere. Toneren vil formindske tør og dehydreret hud, samtidig med at forebygge irritation og rødme.

139,00 kr.

Ample N - Hyaluronshot Light Ampoule

En koncenteret serum med et højt indhold af hyaluronsyre, hvilket vil tilføre en høj mængde af fugt og glød til din hud. Denne serum har en let konsistens, så den ikke efterlader nogen fedtet overflade.

179,00 kr.

Ample N - HyaluronShot Ampoule Sun Care SPF50+ PA++++

En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade et hvidt hinde/fedtet lag på din hud.

169,00 kr.