Aromatica

Aromatica - Tea Tree Balancing Foaming Cleanser


En mild rens som fjerner overskydende olie og formindsker urenheder med dens indhold af tea tree olie. Rensen fjerner både make-up og skidt uden at fjerne hudens naturlige fugt.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

149,00 kr. 119,20 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild rens som fjerner overskydende olie og formindsker urenheder med dens indhold af tea tree olie. Rensen fjerner både make-up og skidt uden at fjerne hudens naturlige fugt. Du vil derfor ikke opleve en udtørring af huden efter brugen af denne rens.

Tea Tree Balancing Foaming Cleanser bidrager til at skabe et balanceret olie-niveu i din hud, så du undgår at fedte til i løbet af dagen. Samtidig går rensen ind og formindsker rødme og urenheder i huden, bla. ved hjælp af aloe vera ekstrakt.

Tea Tree Balancing Foaming Cleanser er fri for parabener, silikone, udtørrende alkohol og udtørrende sulfater. 

Er vegansk.

 

180 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

 Aromatica - Tea Tree Balancing Toner 20% rabat

Aromatica - Tea Tree Balancing Toner

En opfriskende toner/skintonic med 80,9% tea tree blad ekstrakt, som forebygger fedtet og uren hud, samtidig med at genopbygge en sund fugtbalance i huden.

Ikke på lager
199,00 kr.
159,20 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream 30% rabat

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
125,30 kr.
Pyunkang Yul - Acne Cream 20% rabat

Pyunkang Yul - Acne Cream

Denne creme er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul, som mildt men effektivt reducerer akne og urenheder.

109,00 kr.
87,20 kr.