Benton

Benton - Deep Green Tea Toner


En ren og beroligende toner, som indeholder 50% frisk grøn te fra Boseong området i Sydkorea, som er meget kendte for deres grønne teblade af fineste kvalitet.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

149,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En ren og beroligende toner, som indeholder 50% frisk grøn te fra Boseong området i Sydkorea, som er meget kendte for deres grønne teblade af fineste kvalitet.

Tonerens høje indhold af de mange botaniske ingredienser vil give liv til tør og kedelig hud. Med dens indhold af grøn te beroliger og køler den huden, så man opnår en formindskelse af rødme og irritation.

Toneren hjælper huden på vej mod at blive sundere og bedre i stand til selv at finde den optimale olie-vandbalance for at et optimalt fugt-niveau i huden vedligeholdes. Af den grund er den god til både fedtet og tør hud, da den hjælper huden med at finde sin egen balance.

Toneren vil udglatte hudens tekstur og formindske urenheder og overflødigt olie. Med den afbalancerede pH-værdi, er den også god til sensitiv hud.

Toneren indeholder ikke parfume og farvestoffer og er dermatologisk testet.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Jonas 29-06-2022

Oversæt til Dansk
En klar favorit!
Mycket återfuktande toner. Innehållet av Centella Asiatica, Houttuynia Cordata och Willow Bark samverkar otroligt väl mot acne och orenheter - till ett lågt pris!

Af: Lea Bæk Andersen 16-04-2022

Fantastisk toner, som gør alt det rigtige. Min hud er kommet i balance efter bare 1 1/2 uges anvendelse med dette produkt.

Af: Lene 10-04-2021

Beskrivelsen passer perfekt: Lækker fugtgivende toner, der virker beroligende.

Af: Isabella 21-09-2020

en af de bedste ting jeg har købt

Af: Leonora 07-06-2020

Denne toner virkede helt fantastisk til at afhjælpe min ellers fedtede hud. Vandet konsistens der hurtigt trænger ind og beroliger og mindsker rødme. Kan ikke ubdvære grøn te i min morgenrutine pga de gode resultater i forhold til fedtet hud
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Aloe BHA Skin Toner

En populær skintonic, der ved hjælp af ingrediensen BHA giver en mild eksfoliering og udglatter huden ved at fjerne døde hudceller. Toneren er god til at formindske store porer, urenheder, rødme og en ubalanceret hud.

164,00 kr.

Cosrx - One Step Green Hero Calming Pad

En toner og eksfolierende pad samlet i et produkt, som beroliger, opfrisker og fugter huden. Ingredienserne er udvundet fra forskellige planter, der medvirker til sund og balanceret hud.

179,00 kr.

Innisfree - Green Tea Balancing Skin EX

En toner/skintonic med et højt indhold af anti-oxidanter, som kommer fra tonerens indhold af 86% grøn te fra Jeju øen.

189,00 kr.