Elizavecca

Elizavecca - Carbonated Bubble Clay Mask


En sjov maske, der skummer op på huden efter påføring. Med dens indhold af ler trækker den overskydende olie og skidt ud af porerne og formindsker hudorme.

Lager status

Produktet er på lager

129,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En sjov maske, der skummer op på huden efter påføring. Med dens indhold af ler trækker den overskydende olie og skidt ud af porerne og fjerner hudorme.

De bobler der kommer, når masken skummer op, er med til at eksfoliere døde hudceller og give en mini-detox til huden. Påfør masken på tør hud og lad den sidde i 5-10 minutter, og herefter vaskes den af med lunkent vand.

 Er vegansk.

Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Tenna 19-05-2020

Ingen effekt på mig, og så synes jeg masken kilder voldsomt, når den begynder at boble op

Af: Nikoline W. 24-04-2019

Skummer meget op og er især sjov hvis den lægges sammen med en veninde, da man kan grine ad hinanden grundet dens sjove måde at udvikle sig på. Huden føles ren bagefter, men kan ikke sige om den hjælper på urenheder, da jeg ingen har.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Innisfree - Jeju Volcanic Pore Clay Mask

En maske baseret på størknede vulkansten fra Jeju øen, der effektivt trækker olie og skidt ud af huden og porerne. Velegnet til især fedtet og kombineret hud, der oplever at skinne i t-zonen.

139,00 kr.

Dr. Jart+ - Dermask Ultra Jet Porecting Solution™

En sjov sheet-maske med kul som dybderenser porerne og får dem til at synes mindre. Når masken påføres, begynder den at boble.

29,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og puds ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

48,00 kr.