Heimish

Heimish - All Clean Pink Clay Purifying Wash Off Mask


Denne ler-maske behandler rødme, urenheder samt fedtet hud og formindsker tilstoppede porer.

Lager status

Produktet er på lager

159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En dybrensende ler-maske, der trænger dyb i huden og fjerner skidt og snavs. Denne ler-maske behandler rødme, urenheder samt fedtet hud og formindsker tilstoppede porer. Med dens indhold af 7% calamine er denne ler-maske plejende og behandler hudirritation og rødme mens 7 % zinc oxide optager snavs og overskydende sebum fra dine porere. Ler-masken hjælper yderligere med at forebygge og behandle hudorme.

All Clean Pink Clay Purifying Wash Off Mask har en let eksfolierende egenskab og fjerner døde hudceller, og dermed bidrager til cellefornyelse samt behandling af ujævn hudtekstur. 

Ler-masken er især kompatibel med fedtet og uren hud, der ønsker behandling af store porer samt overproduktion af sebum og bumser. 

All Clean Pink Clay Purifying Wash Off Mask er fri for parabener, sulfater, alkohol og silikone. Er vegansk og cruelty-free 

Tip: Hvis du har kombineret hudtype, hvor din T-zone (pande- og næseområde) er mere fedtet, kan du anvende All Clean Pink Clay Purifying Wash Off Mask i din T-zone for behandling af overproduktion af sebum.

 

150 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Heimish - All Clean Low pH Balancing Vegan Toner

Denne toner fra Heimish vil med dens indhold af planteekstrakterne PHA og AHA berolige din hud, tilføre fugt og give en mere jævn hudoverflade.

199,00 kr.

Heimish - All Clean low pH Balancing Vegan Essence

Denne essens er fra Heimish All Clean pH Balancing Vegan-linje, der fokuserer på at berolige din hud, samt tilfører fugt og give en mere jævn hudoverflade med dens indhold af planteekstrakterne PHA og AHA.

249,00 kr.

Jumiso - Have A Good Cream Snail & Centella

En creme med snegleslim og centella-ekstrakt som beroliger og fugter huden. Cremen formindsker irritation og urenheder i huden samt akne-ar og pigmentering.

159,00 kr.