Missha

Missha - Cicadin pH Blemish Foaming Cleanser


En nærende pH-balancerende rens, der hjælper med at berolige en irriteret hud samt behandler urenheder og rødme.

Lager status

Produktet er på lager

129,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En nærende pH-balancerende rens, der hjælper med at berolige en irriteret hud samt behandler urenheder og rødme. 

Med dens bløde skum renser Cicadin pH Blemish Foaming Cleanser din hud for sebum (olie) og skidt og er ikke udtørrende. Derudover efterlader den huden med en naturlig glød og frisk.

Rensen indeholder Centella, Madecassoside (som kommer fra Centella planten), fermenteret sojabønne ekstrakt og seks forskellige slags hyaluronsyrere. Centella Asiatica er kendt for sine nærende egenskaber, der effektiv behandler rødme. Madecassoside bidrager til at styrke din hudbarriere og er en god ingrediens til en irriteret hud. 

Rensen er udviklet særligt til dig som har en hud, der har let ved at blive tør efter afrensning og ofte oplever irritation. 

Cicadin pH Blemish Foaming Cleanser er fri for parfume, udtørrende alkohol, sulfater og silikone.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Missha - Bee Pollen Renew Ampoule

En nærende anti-age serum der forebygger tør hud samtidig med at den genopbygger en sund fugtbarriere. Bee Pollen Renew Ampoule tilfører din hud en koncentreret mængde af bi-pollen, hvilket er en ny og innovativ ingrediens indenfor K-Beauty.

279,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Foam

En ny lancering i den populære 30 Days serie fra Some By Mi. Denne renseskum er specielt udviklet til at formindske urenheder på bare 30 dage.

139,00 kr.