Bestseller

Mizon

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule


En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

169,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for både sine anti-age og reparerende egenskaber. Anti-age effekten udglatter rynker og fine linjer imens at den reparerende effekt hurtigt heler bumser, akne-ar og skader på huden.

Serummen indeholder også peptider og hyaluronsyre der øger kollagen produktionen, virker opstrammende samt fugter huden i mens den øger spændstigheden.

På ingredienslisten finder man også den eftertragtede ingrediens “EGF” som har utroligt mange gode egenskaber. EGF formindsker rynker, fine linjer, pigmentpletter og akne-ar. Samtidig tilfører den en masse fugt, opstrammer huden og giver en utrolig blød hud.

Snail Repair Intensive Ampoule er fri for parfume, parabener, æteriske olier, farvestoffer, silikone og sulfater.

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Cecilie Jensen 10-04-2021

Denne serum er virkeligt et must-have i min hudplejerutine. Særligt i de varme måneder. Hvis man har den (meget) dårlige vane at have en tendens til at pille i sin hud og prikke bumser, er denne serum en lifesaver! Den absorberes hurtigt ind i huden og har en meget beroligende effekt. Derudover har jeg selv oplevet at den har øget hastigheden af helingsprocessen på sår. Alt i alt kæmpe anbefaling herfra!

Af: Camilla 10-04-2021

Jag älskar detta serum, har sett stor skillnad på min hud. Rynkor i pannan syns mindre, huden är len och känns så fräsch. Mizon har räddat min hud som har rosacea. Rödheten är dämpad, syns knappt efter 1 mån användning. Kan säga att jag såg resultat redan efter 2 veckor. Är inne på flaska nr3 nu.

Af: Caroline 10-04-2021

Lækkert serum. Føles godt på huden. Glæder mig til at se, om jeg kan få gode resultater på lang sigt.

Af: Carla Marie 10-04-2021

Holder meget af dette serum. Trænger hurtigt ind, fedter ikke, god konsistens. Bruger det sammen med snegle creme og toner fra samme serie og det gør underværker, når jeg har haft breakouts.

Af: Christina 10-04-2021

Et af de bedste serummer nogen sinde. Trænger hurtig ind og giver en smuk glød. Efterlader huden dejlig og fugtet. Er god med cremen fra samme linje
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber. Øjencremen er derfor ideel til dig som gerne vil forebygge og behandle rynker og fine linjer, mørke rander og slap hud.

139,00 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

All Clean Balm er en oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish - All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.