Some By Mi

Some By Mi - AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Serum Light


Denne serum fra Some By Mi indeholder hele 89% bumse-beroligende ingredienser, der vil berolige og styrke irriteret hud.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let serum der vil tilføre din hud fugt og samtidig berolige bumser og rødme. Denne serum fra Some By Mi indeholder hele 89% bumse-beroligende ingredienser, der vil berolige og styrke irriteret hud. Serummen vil med dens indhold af AHA, BHA, PHA og forskellige botaniske ekstrakter fjerne døde hudceller og overskydende sebum (olie) og samtidig berolige irriteret og inflammeret hud.

AHA er en frugtsyre, der arbejder på hudens overflade ved at fjerne døde hudceller og dermed give huden mulighed for at fremme cellefornyelsen. Dette gør at hudens overflade bliver mindre ujævn og pigmentpletter og akne-ar formindskes. BHA er en mild syre, som kan trænge ned i porerne og opløse gammelt sebum. BHA er blandt de mest effektive ingredienser til at behandle store porer, urenheder, hudtekstur og akne-ar. BHA har samtidig en sebum-regulerende effekt, der formindsker produktionen af olie. PHA vil hjælpe med at fjerne døde hudceller, give en mere ensartet hudoverflade og formindske pigmentpletter/akne-ar samt urenheder.

Sidst men ikke mindst vil forskellige botaniske ekstrakter, heriblandt centella asiatica og artemisia, berolige din hud og tilføre anti-inflammatoriske egenskaber, der vil formindske irritation, rødme og urenheder.

AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Serum Light er især velegnet til uren hud, der ønsker en let og effektiv serum.

Serummen er fri for parabener, udtørrende sulfater, udtørrende alkohol, silikone og kunstig parfume.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar

En rense-bar der er blevet kendt i Korea for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage!

99,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream

Cremen indeholder en effektiv blanding af ingredienser, der vil formindske akne, urenheder, akne-ar og hudorme på bare 30 dage.

189,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream

En spot-creme fra det populære mærke Some By Mi, der har specialiseret sig i at lave effektive og milde produkter til uren hud. Denne spot-creme formindsker urenheder, rødme og akne-ar på bare 14 dage.

149,00 kr.