GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid

Et alt-i-et produkt, der kan hjælpe på en lang række hudtilstande. Med dens indhold af AHA, som er en syre, arbejder den på hudens overflade, og fjerner døde hudceller.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Normal

✓ Tør

✓ Fedtet

✓ Kombineret

✓ Moden

 

Produktet er

Et alt-i-et produkt, der kan hjælpe på en lang række hudtilstande med dens indhold af AHA.

Nogle af de fantastiske fordele ved AHA er: Hudens overflade bliver mindre ujævn, det mindsker tegn på solskader, giver en mere strålende hud, forbedrer kollagen produktion (som er den der falder med alderen, der gør at vi får rynker). Den udglatter ujævn hud og giver en mere strålende teint.

Den er også god til bumser, hudorme, ujævn hud og små knopper, da den går ind og bekæmper bakterierne og overskydende døde hudceller i de øverste lag.

Forskning viser, at eksfoliering med AHA giver fastere hud og øger hudens evne til at binde fugt. AHA reducerer også rynker og fine linjer samtidig med at den forbedrer hudens struktur og giver blødere hud.

AHA er velegnet til alle hudtyper, og hjælper med at øge hudens naturlige fugtbalance.

Det anbefales, at man påfører solcreme efterfølgende, hvis den anvendes om dagen, og derfor vælger mange at bruge den om aftenen. Bør bruges 1-2 gange om ugen.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på

✓ Tør hud

✓ Fine linjer og rynker

✓ Bumser og urenheder

✓ Store porer

✓ Akne ar

✓ Overproduktion af sebum

✓ Ujævn hudtekstur

✓ Pigmentpletter og uens hudtone

✓ Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

 

Sådan bruges produktet

På tør hud tager du 1-2 pump af væsken på en vatrondel eller direkte i håndfladerne, og dupper den henover ansigtet. Vær forsigtig med ikke at ramme øjnene eller åbne sår. Efter påføring skal du vente 5-10 minutter, før du går videre til toner/skintonic. Eksfolieringen skal bruges 1-2 gange i ugen.

 

Anvendelse

Med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling ➞ AHA 7 whitehead power liquid

4. Toner (Skintonic)

5. Essens

6. Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

 

Ingredienser

Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Butylene Glycol, Glycolic Acid, Niacinamide, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol.

Gennemsnitligt antal stjerner

Læs Bedømmelser af Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid

Af: Anne 20-07-2019

Kemisk eksfoliering er bare så meget bedre end de klassiske små korn i en creme. Synes denne har givet mig en mere jævn hud, og så er den desuden let at bruge

Af: Ina 29-10-2018

Virkeligt godt produkt.
Har fået sådan en pæn og ensartet hud efter jeg har brug dette produkt. Mine porrer er blevet mindre og jeg har fået en flot glød.
Man kan virkelig mærke at produktet arbejder med ens hud når den er blevet påført. Huden kan nærmest føles en lille smule brændende / opstrammende lige efter på førelsen. Ikke noget der har gjort mig bange, det har blot været en anderledes oplevelse. :-)

Af: Elisabeth 05-10-2018

Dette produkt er en must have i min hudpleje rutine! Produktet eksfolierer huden og giver en flot jævn hud. Jeg har fået en markant flottere hud, efter jeg er startet på dette produkt. Jeg har nu færre urenheder og hudorme. Samtidig er mine porer også reduceret markant. Kan varmt anbefale dette produkt - og kan ikke leve uden :)

Af: Nadia 04-10-2018

Jeg modtog produktet rigtig hurtigt, med personlig hilsen på et kort samt en ekstra gave. Det var pakket rigtig flot, og ikke mindst, forsvarligt ind.

Første gang jeg åbnede produktet, hvis emballage skriger luksus, blev jeg voldsomt rød, men det skyldes formegentlig ikke produktet men mere at min hud ikke er vant til stærke syrer. Jeg skrev til dermaspace der var meget hurtige med et svar og hjælp. Jeg har brugt produktet en mdr og ser klart en forbedring i min hud. Den fedter ikke lige så nemt og er generelt meget glattere end før. Jeg bliver heller ikke lige så rød nu som før.

Kan sagtens anbefale produktet til alle der som mig har for meget fedt i huden :) Det som her kaldes overproduktion af sebum. Jeg fik desuden også mere ensartet farve :)

Af: Cecilia 03-10-2018

Jeg kan bestemt anbefale dette produkt og den passer perfekt ind i min hudpleje! Den eksfolierer min hud rigtig godt, så den bliver mere jævn. Man kan bruge den oftere end en ansigtscrub. Derudover har den også hjulpet på mine urenheder og den har gjort min hud mere ensartet, så min hud er blevet meget pænere.
Jeg bruger den hver anden aften. Først så renser jeg min hud og fjerner makeup med en alt-i-en-rens, derefter bruger jeg denne Cosrx AHA 7 og slutter af med en natcreme.
Den er super enkel at bruge og jeg vil bestemt bruge den fremover i min hudplejerutine - og jeg vil også til at undersøge de andre produkter fra dette mærke.

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid

Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid

En effektiv eksfoliering med ingrediensen BHA der formindsker og behandler urenheder, akne-ar, fedtet hud, store porer og en ujævn hudtekstur. 

219,00 kr.

Cosrx - AHA/BHA Clarifying Treatment Toner Spray

En fantastisk toner der eksfolierer hudens overflade og derfor bidrager til cellefornyelsen og en formindskelse af urenheder og døde hudceller. Toneren er især god hvis du døjer med kedelig, fedtet eller uren hud.

169,00 kr.
Bestseller
Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

En eksfolierende gel, som øjeblikkeligt fjerner døde hudceller. Produktet masseres på ansigtet i cirkulære bevægeler, og man kan straks se sine døde hudceller samle sig i små klumper, som man nemt kan skylle af.

89,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev