GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0
Bestseller

Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid

En eksfolierende væske der fjerner døde hudceller, renser porerne og udrydder urenheder og bumser. Velegnet til dem der døjer med urenheder, store porer eller fedtet hud. Anbefales at anvende ca. 2 gange om ugen.

Lager status

Produktet er på lager

219,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Hud m. akne og urenheder

✓ Hud m. store porer

✓ Fedtet

 

Produktet er

En eksfolierende væske, der med dens indhold af 4% naturlig BHA (Beta Hydroxy Acid) fjerner døde hudceller, renser porerne og udrydder hudorme.

Den efterlader huden forfrisket og fornyet og formindsker at gammelt skidt, sved og olie opbygger sig i porerne og leder til urenheder. Samtidig vil du med denne eksfoliering kunne formindske store og synlige porer.

Du bør starte langsomt op med produktet, og gradvist forøge brugen. Dog anbefales det max at bruge BHA Blackhead Power Liquid 1-2 gange om ugen.

Du bør bruge solcreme efterfølgende, hvis produktet påføres om morgenen. Af den grund synes mange, at det er nemmest at bruge om aftenen.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på

✓ Bumser og urenheder

✓ Store porer

✓ Akne ar

✓ Overproduktion af sebum

 

Sådan bruges produktet

På tør hud tager du 1-2 pump af væsken på en vatrondel eller direkte i håndfladerne, og dupper den henover ansigtet. Vær forsigtig med ikke at ramme øjnene eller åbne sår. Efter påføring skal du vente 5-10 minutter, før du går videre til toner/skintonic. Eksfolieringen skal bruges 1-2 gange i ugen.

 

Anvendelse

Med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling ➞ BHA Blackhead Power Liquid

4. Toner (Skintonic)

5. Essens

6. Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

 

Ingredienser

Salix Alba (Willow) Bark Water, Butylene Glycol, Betaine Salicylate, Niacinamide 1, 2-Hexanediol, Arginine, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol.

Gennemsnitligt antal stjerner

Læs Bedømmelser af Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid

Af: Mette 12-09-2019

Jeg var så heldig at få denne som gave til min fødselsdag for 14 dage siden. Jeg har oplevet en stor forskel på min hud, som er blevet mere ensartet. Færre hudorme og bumser og mine porer ser syner langt mindre.

Af: Theresa 24-07-2019

Efter at have læst andres gode anmeldelser af denne til at hjælpe på voksen akne, købte jeg endelig denne. Den virker virkelig, at her 2 uger efter, kan resultater tydeligt ses på min kærestes hud! Han havde tendens til bumser og rødme omkring hagen især efter barbering, men ved brug af denne sammen med Benton’s Aloe gel har det virkelig givet synlige resultater! Jeg lider ikke selv voldsomt af blackheads, men har selv brugt den, og føler generelt, at den hjælper med at holde huden mere ensartet. Klar anbefaling herfra især med sådan en god pris!

Af: Noreen 22-07-2019

Det her produkt har gjort underværker for min hud! Jeg lider ikke af hudorme, som produktet egentlig er beregnet til. Men den har hjulpet mig en hel del med at få en blødere og mere ensartet hud og jeg kunne se resultater indenfor 3 uger. Jeg plejede at have små knopper på kinderne især, og det har jeg ikke længere. Synes også den har formindsket generelle urenheder. Man behøver ikke at bruge mere end 1-2 pump pr. gang et par gange om ugen, og så holder sådan en flaske næsten 1 år. Husk at bruge solcreme, når du bruger produktet.

Af: Kristina 30-10-2018

Har virkelig hjulpet på min mands urene hud, han lider af mild voksen acne, og vi har prøvet meget gennem årene. Men efter 14 dage med den her er hans hud så pæn, næsten ingen urenheder, eller hudorme. Samt har han fået en pæn glød, istedet for den "grå" farve han havde. Jeg bruger den selv i perioder. Og har slet ingen urenheder tilbage. Den er virkelig alle pengene værd, og kan varmt anbefales som alle Corsx produkter. De er fast rutine i hudpleje.

Af: Oscar Lage 21-08-2018

Har fjernet en stor del af mine urenheder i panden. Har virkelig hjulpet mig med at få en langt pænere hud

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid

Et alt-i-et produkt, der kan hjælpe på en lang række hudtilstande. Med dens indhold af AHA, som er en syre, arbejder den på hudens overflade, og fjerner døde hudceller.

189,00 kr.

Cosrx - One Step Original Clear Pad

En toner og eksfolierende pad samlet i et produkt, der renser overskydende olie væk og fjerner døde hudceller. Kan hjælpe med at kontrollere aktive akne-udbrud og forhindre at nye opstår. Af den grund er den især god til fedtet og uren hud.

204,00 kr.

Cosrx - Low pH BHA Overnight Mask

En fugtgivende sovemaske/natcreme med 0,9% BHA, som er en ingrediens der gør huden glattere, formindsker urenheder og giver en mere ensartet hudtone uden akne-ar.

179,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev