Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Green Tea


Sheet-masken med grøn te tilfører huden forfriskende fugt og beroliger huden. Efter brug vil huden føles frisk og blød. Grøn te tilfører din hud en strålende glød og formindsker rødme og irritation.

Lager status

Produktet er på lager

14,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En populær sheet-maske som er baseret på mange forskellige naturekstrakter. Sheet-masken indeholder meget essens og har en rigtig god pasform grundet den kun 0.2 cm. tykke maske.

Sheet-masken kommer i 19 varianter, så der helt sikkert er en, som passer perfekt til din hud.

 

Green Tea
Tilfører huden forfriskende fugt og beroliger huden samtidig med at den efterlades frisk og blød. Grøn te tilfører din hud en strålende glød og formindsker rødme og irritation.

 

Aloe
Afhjælper rødme og irritation med dens beroligende og fugtgivende effekt, samtidig med at den holder huden sund og gennemfugtet.

 

Argan
En utroligt fugtgivende maske med argan olie som tilfører dyb næring til dig med meget tør hud.

 

Artemisia
Er anti-inflammatorisk og formindsker urenheder. Beroliger rødme og tilfører en let fugt til huden.

 

Camellia
Giver huden en ungdommelig glød og gør huden mere elastisk. Sheet-masken med Camellia tilfører huden en stor mængde fugt og næring og har samtidig en anti-age effekt.

 

Ceramide
Tilfører en intens fugtgivende effekt som er perfekt til dig med tør og irriteret hud.

 

Cherry Blossom
Afhjælper uens hudtone, som fx. pigmentpletter og akne-ar. Cherry Blossom har en beroligende effekt og kan afhjælpe rødme i huden, samtidig med at den opstrammer og fugter.

 

Collagen
Tilfører fugt og næring til huden samtidig med at den forbedrer hudens elasticitet. Indeholder adenosin, der er en ingrediens der forebygger rynker og fine linjer. Collagen er et oplagt valg til dem der bekymrer sig om anti-aging.

 

Damask Rose
En fugtgivende maske som tilfører din hud en synlig glød. Sheet-masken indeholder forskellige anti-inflammatoriske og anti-age ingredienser.

 

Hyaluronic Acid
Gennemfugter huden og sørger for et boost af intensiv fugt (som ikke fedter). Hyaluronsyre er en ingrediens som kan holde sin egen vægt x 1000 i vand, og tilfører derfor en langtidsholdbar fugt.

 

Lemon
Med dens indhold af vitamin C giver den en mere ensartet hudtone og formindsker pigmentpletter og akne-ar. Samtidig bringer den liv i træt og kedelig hud som trænger til fugt og glød.

 

Madecassoside
Tilfører huden fugt og øger hudens egen evne til at beskytte sig selv. Du vil derfor opleve en stærkere hud som er mindre sensitiv og rød.

 

Manuka Honey
Denne maske er rig på næring og fugt til huden og har samtidig anti-age egenskaber. Med denne maske opnår du en lækker glød og strålende hud.

 

Olive
En utroligt nærende sheet-maske som tilfører en stor mængde fugt til huden.

 

Pearl
Hjælper med at formindske pigmentpletter og akne-ar. Samtidig tilfører masken med Pearl også din hud en masse fugt og anti-age.

 

Pomegranate
Masken med granatæble opstrammer din hud og tilfører den en masse antioxidanter, som holder din hud sund. Samtidig tilfører den fugt og glød.

 

Snail
Denne maske indeholder snegleslim, som har et væld af gode egenskaber. Den fugter, har en anti-age effekt, formindsker pigmentpletter, akne ar og rødme. Udover dette giver den elastisk og blød hud.

 

Strawberry
Tilfører glød og fugt til huden samtidig med at give en mere ensartet hudtone. Efter brug af masken føles huden blød og gennemfugtet.

 

Tea Tree
Med dens anti-bakterielle egenskaber forebygger den akne og urenheder samtidig med at den beroliger huden. Derfor specielt velegnet til hud med urenheder.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mai Andersen 07-09-2018

ELSKER denne maske.

Jeg har en ret sensitiv hud og derfor er jeg altid lidt nervøs når jeg prøver et nyt produkt, men efter en hård uge som gik direkte i huden så tog jeg mod til mig. Og åh min hud blev så blød og beroligede mit "udbrud". Så absolut ikke sidste gang jeg prøver denne.

Pasformen er ok, har en mild behagelig duft, dog lidt af alkohol i starten, masser af produkt og et blødt "sheet".

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Etude House 0.2 Therapy Air Mask - Manuka Honey

Sheet-masken med manuka honning er rig på næring og fugt til huden og har samtidig anti-age egenskaber. Med denne maske opnår du en lækker glød og strålende hud.

14,00 kr.

Etude House 0.2 Therapy Air Mask - Tea Tree

Sheet-masken med Tea Tree har anti-bakterielle egenskaber som forebygger akne og urenheder. Samtidig hjælper sheet-masken med at berolige huden og formindske rødme. Derfor specielt velegnet til hud med urenheder.

14,00 kr.

Etude House 0.2 Therapy Air Mask - Aloe

Sheet-masken med aloe afhjælper rødme og irritation med dens beroligende og fugtgivende effekt, samtidig med at den holder huden sund og gennemfugtet.

14,00 kr.