GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Etude House - Wonder Pore Freshener Toner

En toner der effektivt går ind og renser både yder-og indersiden af porerne ved hjælp af dens indhold af bla. pebermynteekstrakt. God til især fedtet og kombineret hud, samt hvis du døjer med bumser og urenheder.

Lager status

Produktet er på lager

99,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Fedtet

✓ Kombineret

 

Produktet er

En toner der effektivt går ind og renser både yder-og indersiden af porerne ved hjælp af dens indhold af, blandt andet, pebermynteekstrakt.

Den balancerer pH-balancen i huden og på den måde afhjælper akne og bumser der opstår på grund af en ubalance i huden. Den kontrollerer også hudens olieproduktion, så det forebygges at ansigtet fedter til i løbet af dagen, samtidig med at den efterlader huden med en ren fornemmelse.

 

250 ml.

 

Kan hjælpe på

✓ Bumser og urenheder

✓ Store porer

✓ Akne ar

✓ Overproduktion af sebum

✓ Ujævn hudtekstur

 

Anvendelse

Med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling

4. Toner (Skintonic) ➞ Wonder pore Freshener Toner

5. Essens

6. Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

Ingredienser

Water, Alcohol, Butylene Glycol, Betaine, Mentha Arvensis Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/ Leaf Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Cham- Aecyparis Obtusa Water, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Gentiana Lu- Tea Root Extract, Artemisia Absinthium Extract, Arnica Montana Flower Extract, Achillea Millefolium Extract, Glycereth-26, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Acetic Acid, Disodium Edta, Phenoxyethanol

Gennemsnitligt antal stjerner

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Cosrx - Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser

En rens, der er god til dem der døjer med urenheder, da den trænger ned i huden og fjerner døde hudceller og holder porerne rene.

99,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, som solskader og akne-ar, og er velegnet til alle hudtyper.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der fugter og udglatter rynker og fine linjer. Velegnet til alle aldre og hudtyper.

129,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev