GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Etude House - Wonder Pore Freshener Toner

En toner der effektivt går ind og renser både yder-og indersiden af porerne ved hjælp af dens indhold af bla. pebermynteekstrakt. God til især fedtet og kombineret hud, samt hvis du døjer med bumser og urenheder.

Lager status

Produktet er på lager

99,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Fedtet

✓ Kombineret

 

Produktet er

En toner der effektivt går ind og renser både yder-og indersiden af porerne ved hjælp af dens indhold af, blandt andet, pebermynteekstrakt.

Den balancerer pH-balancen i huden og på den måde afhjælper akne og bumser der opstår på grund af en ubalance i huden. Den kontrollerer også hudens olieproduktion, så det forebygges at ansigtet fedter til i løbet af dagen, samtidig med at den efterlader huden med en ren fornemmelse.

 

250 ml.

 

Kan hjælpe på

✓ Bumser og urenheder

✓ Store porer

✓ Akne ar

✓ Overproduktion af sebum

✓ Ujævn hudtekstur

 

Anvendelse

Med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling

4. Toner (Skintonic) ➞ Wonder pore Freshener Toner

5. Essens

6. Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

Ingredienser

Water, Alcohol, Butylene Glycol, Betaine, Mentha Arvensis Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/ Leaf Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Cham- Aecyparis Obtusa Water, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Gentiana Lu- Tea Root Extract, Artemisia Absinthium Extract, Arnica Montana Flower Extract, Achillea Millefolium Extract, Glycereth-26, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Acetic Acid, Disodium Edta, Phenoxyethanol

Gennemsnitligt antal stjerner

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Cosrx - Two In One Poreless Power Liquid

En mild væske, der får dine store porer til at synes mindre. God til alle hudtyper der oplever problemer med synlige porer. Giver en let eksfoliering, og kan anvendes hver dag.

199,00 kr.

Secret Key - Witch-Hazel Pore Clear Toner

En effektiv toner, som kontrollerer hudens egen sebum(olie) produktion og formindsker synlige porer samtidig med at efterlade huden blød og balanceret.

89,00 kr.

Neogen - Pore Refine Toner

En toner som går ind og formindsker store porer og kontrollerer hudens produktion af sebum/olie, så du opnår en balanceret og ren hud.

259,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev