Klairs - Gentle Black Deep Cleansing Oil


En oliebaseret rens med anti-agering effekt der effektivt renser huden for skidt, make-up og urenheder. Gentle Black Deep Cleansing Oil er formuleret med naturlige olier som sort sesamolie og sort solbærolie.

Lager status

Produktet er på lager

259,00 kr.

excl. moms
Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En oliebaseret rens som ikke fjerner hudens naturlige fugt men samtidig effektivt renser huden for skidt, make-up og urenheder. Gentle Black Deep Cleansing Oil er formuleret med naturlige olier som sort sesamolie og sort solbærolie. Disse ingredienser indeholder kraftfulde antioxidanter og er fuld af mineraler og vitaminer. Dette bidrager til rensens anti-age og fugtgivende effekt som samtidig vil forstærke din huds naturlige forsvar.

Med de naturlige ingredienser vil rensen både balancere hudens egen olie-produktion, formindske store porer/blackheads, forøge hudens elasticitet og have en beroligende effekt på rødme og irritation.

Ingen af Klairs produkter indeholder farvestoffer, alkohol, parabener eller parfume. De tester ikke på dyr og er desuden veganske og miljøvenlige.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Malene Vestergaard 08-07-2020

Jeg er fan af denne rens. Den er især god til den dobbelt olie rens hvor man først fjerne makeup og solcreme med en balm, renser den af, og derefter renser igen med olie i 15 min med helt rolige massage bevægelser - dette fjerner rigtig mange hudorme og urenheder. Man kan mærke små ting i håndfladerne som er blevet nulret ud af huden. Den har lidt svært ved blande sig godt med vand, man skal have en smule mere tålmodighed. Også når man skal fjerne vandfast mascara skal man roligt og forsigtigt stryge olien ind i vipperne. En olie man skal have tålmodighed for at bruge, men har man det, er den virkelig god og dejlig blid mod huden.

Af: Leonora 08-06-2020

Den er lækker nok så længe man ikke bruger den til at fjerne sin makeup eller resterne af den. Til det er en fuldstændig umulig at vaske af og ens hud føles mere som et olie-udslip der nærmest ogsp er umulig at slippe af med, med en efterfølgende vandbaseret rens. Uden makeup er den nogenlunde til at vaske af

Af: Kristina Norré 30-03-2020

Virkelig lækker oliebaseret rens - let konsistens med neutral duft. Nem at vaske af igen - men efterfølges selvfølgelig af vandbaseret rens ;) Er virkelig glad for den og den har nu fået fast plads i min daglige hudplejerutine.
Jeg bruger den sammen med BHA Blackhead Power Liquid mod store porre og små urenheder, synes allerede at jeg kan se effekt efter 1uges brug ????????

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Klairs - Freshly Juiced Vitamin Drop

Baseret på naturligt effektive ingredienser der er sikre og ikke-irriterende for huden, Freshly Juiced Vitamin Drop vil forny og styrke din hud med ren Vitamin C. Serummen er især kendt for dens evne til at formindske pigmentering.

299,00 kr.

Klairs - Gentle Black Sugar Facial Polish

En eksfolierende skrub med sukker, shea smør og tranebær olie, hvilket fjerner døde hudceller og formindsker ophobet skidt og hudorme. Efter eksfolieringen vil din hud have en glat og blød overflade

284,00 kr.

Klairs - Gentle Black Sugar Charcoal Soap

En daglig rens baseret på kul, som effektivt renser porerne og fjerner døde hudceller. Specielt tilpasset til fedtet/olieret hud, denne rens vil trække overskydende olie ud af huden.

174,00 kr.