GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0
Bestseller

Benton - Snail Bee High Content Essence

En lækker essens, der passer til alle hudtyper, som giver huden et glat og ensartet udseende, grundet dens indhold af bla. snegleslim og bigift.

Lager status

Produktet er på lager

239,00 kr. 159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Normal

✓ Tør

✓ Sensitiv

✓ Fedtet

✓ Kombineret

✓ Moden

 

Produktet er

En lækker essens, der passer til alle hudtyper, som giver huden et glat og ensartet udseende, grundet dens indhold af bla. snegleslim og bigift.

Essensen indeholder også ingredienser som EGF, der sætter gang i cellefornyelsen, så huden kommer til at se yngre ud. EGF formindsker også rynker, fine linjer, pigmentation og akne-ar. Samtidig tilfører EGF en masse fugt, opstrammer huden og giver en utrolig blød hud.

Produktet indeholder ikke parfume eller vand og er ikke testet på dyr.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på

✓ Tør hud

✓ Rødme

✓ Dehydreret hud

✓ Fine linjer og rynker

✓ Store porer

✓ Akne ar

✓ Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

 

Sådan anvendes produktet

En passende mængde essens (ca. 1-2 pump) tages i håndfladerne og duppes ind i huden efter toner. Når essensen er duppet ind og absorberet, fortsættes til næste skridt i din hudpleje.

 

Anvendelse

Med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling

4. Toner (Skintonic)

5. Essens ➞ Snail Bee High Content Essence

6. Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

Ingredienser

Snail Secretion Filtrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Arbutin, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, rh-Oligopeptide-1, Bee Venom, Plantago Asiatica Extract & Laminaria Digitata Extract & Diospyros Kaki Leaf Extract & Salix Alba (Willow) Bark Extract & Ulmus Campestris (Elm) Extract, Water & Bacillus Ferment & Glycerin & Azelaic Acid, Althaea rosea flower extract & Aloe barbadensis leaf extract, Beta-Glucan, Betaine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Adenosine, Panthenol, Allantoin, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract & Usnea Barbata (Lichen) Extract & Pulsatilla Koreana Extract, Arginine.

Gennemsnitligt antal stjerner

Læs Bedømmelser af Benton - Snail Bee High Content Essence

Af: Kristina Norré 30-03-2020

Et let produkt som hurtigt tørrer ind i huden, så man med det samme kan komme videre til næste step i sin hudplejerutine :) Gennemsigtig gelé, duft neutral, let konsistens.

Af: Caza 05-05-2019

It's a lightweight essence that leaves my skin nourished and soft. I love it.

Af: Line 16-10-2018

Simpelthen sådan et godt produkt! Det har fjernet stort set alle røde plamager, som jeg ellers har døjet med! Kan varmt anbefales! :)

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Bestseller
Benton - Snail Bee High Content Steam Cream

Benton - Snail Bee High Content Steam Cream

En fugtgivende creme, der med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnår en mere ensartet og glødende hud. Cremen er især velegnet til normal, tør og moden hud grundet dens kompakte indhold af næring og fugt.

189,00 kr.

Benton - Snail Bee High Content Skin

En toner med et højt indhold af snegleslim og bi gift, der hjælper med at hele, fugte og balancere huden. God til alle hudtyper, selv dem med sensitiv eller uren hud.

179,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Serum

En let serum der har et højt indhold af snegle-sekret og bi-gift. Denne serum er fuld af næring og efter brug vil huden føles fugtet og blød.

249,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev