GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0
Bestseller

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Normal

✓ Tør

✓ Fedtet

✓ Sensitiv

✓ Kombineret

✓ Moden

 

Produktet er

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for både sine anti-age og reparerende egenskaber. Anti-age effekten udglatter rynker og fine linjer imens at den reparerende effekt hurtigt heler bumser, akne-ar og skader på huden.

Serummen indeholder også peptider og hyaluronsyre der øger kollagen produktionen, virker opstrammende samt fugter huden i mens den øger spændstigheden.

På ingredienslisten finder man også den eftertragtede ingrediens “EGF” som har utroligt mange gode egenskaber. EGF formindsker rynker, fine linjer, pigmentpletter og akne-ar. Samtidig tilfører den en masse fugt, opstrammer huden og giver en utrolig blød hud.

Indeholder hverken parbener eller kunstige parfume- og farvestoffer, så den er også velegnet til sensitiv hud

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på

✓ Tør hud

✓ Rødme

✓ Dehydreret hud

✓ Fine linjer og rynker

✓ Bumser og urenheder

✓ Store porer

✓ Akne ar

✓ Pigmentpletter og uens hudtone

✓ Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

 

Sådan bruges produktet

Der tages ca. ½ pipette af serum i håndfladerne, som derefter duppes ind i huden. Når serummen er absorberet, fortsættes til næste skridt i din hudplejerutine.

 

Anvendelse

Med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling

4. Toner (Skintonic)

5. Essens

6. Serum ➞ Snail Repair Intensive Ampoule

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

 

Ingredienser

Saccharomyces/Snail Secretion Ferment Filtrate, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Diglycerin, Water, Panthenol, Carbomer, Triethanolamine, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Betula Platyphylla Japonica Juice, Portulaca Oleracea Extract, Propylene Glycol, Alcohol, Hydrolyzed Extensin, Gentiana Lutea Root Extract, Achillea Millefolium Extract, Artemisia Absinthium Extract, Arnica Montana Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Beta-Glucan, Lilium Candidum Flower Extract, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Convallaria Majalis Bulb/Root Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Paeonia Lactiflora Root Extract, Potassium Sorbate, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4 ,rh-Oligopeptide-1

Gennemsnitligt antal stjerner

Læs Bedømmelser af Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Af: Celine 26-07-2019

Første serum jeg nogen sinde har prøvet - og den er fantastisk! Den trænger hurtigt ind i huden og efter en uges brug er min hud blevet meget blødere, tonen er mere ens artet og det meste af mine akne ar er lysnet en del.

Af: Lotte 20-07-2019

Min første serum og jeg er fan.
Fascinerende med snegleslim i ansigtet og som giver en glat hud

Af: Anne 20-07-2019

Fin serum til en billig pris, men dog lidt for ‘tynd’ til min smag. Den giver ikke den mængde fugt, som jeg personligt værdsætter.

Af: Susanne T 23-06-2019

Skøn serum! Efterlader huden blød, glat og gennemfugtet. Kan varmt anbefales!

Af: Helle 17-04-2019

En super god serum til prisen. Har formindsket mine rynker i panden.

Af: Mette 05-04-2019

Fantastisk serum, der har reduceret mine rynker og gamle ar i panden. Desuden har den givet min hud en masse fugt. Kan klart anbefales.

Af: Anne 11-03-2019

God serum, men mangler lige lidt mere fugt, for jeg vil give den fem stjerner

Af: Sarah 01-10-2018

Elsker denne serum! Den fugter min hud og reparere og gør den stærk ! Anbefales helt klart

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber. Øjencremen er derfor ideel til dig som gerne vil forebygge og behandle rynker og fine linjer, mørke rander og slap hud.

129,00 kr.

Mizon - Snail 80 Intensive Repairing Serum

En lækker serum med 80% snegleslim som er fugtgivende, opstrammende og helende, hvilket formindsker pigmentpletter, alderstegn, rødme, store porer, urenheder og akne-ar.

169,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev