GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Purifying)

En oliebaseret rens, der er specielt tilpasset til sensitiv hud, da den ikke indeholder kunstige farvestoffer, alkohol, parabener og mineralolie. Den fjerner effektivt make-up og skidt.

Lager status

Produktet er på lager

246,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Normal

✓ Tør

✓ Sensitiv

✓ Moden

 

Produktet er

En oliebaseret rens, som er specielt tilpasset til sensitiv hud, da den ikke indeholder kunstige farvestoffer, alkohol, parabener og mineralolie.

Den indeholder i stedet naturlige ingredienser, som lakridsrod, rosmarin og kamille, til at gøre huden mere ensartet og fugtet.

I bøtten er produktet en fast tekstur, men når den kommer i kontakt med huden, forvandler den sig til en olie, der let og uden besvær får selv det mest stædige og tunge make-up af. Den trækker dog ikke den naturlige fugt ud af huden, selvom den går dybt ind og renser skidt og bakterier ud.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på

✓ Tør hud

✓ Rødme

✓ Ujævn hudtekstur

✓ Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

 

Sådan bruges produktet

Der tages en god mængde olierens og masseres på ansigtet, på tør hud. Olierensen masseres over hele huden, øjnene og læber, så make-up og opbygget skidt bliver opløst.

Efter at din make-up er opløst (eller du bare har været ude i alle kroge, hvis du ikke bruger make-up) skylder du olierensen af med lunkent vand. Derefter skal der opfølges med en normal rens (en vandbaseret rens).

 

Anvendelse

Med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens ➞ Clean It Zero Cleansing Balm (Purifying)

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling

4. Toner (Skintonic)

5. Essens

6. Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

Ingredienser

Cetyl Ethylhexanoate Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, PEG-10 Isostearate, Synthetic Wax, Water, Phenoxyethanol, Butylene Glyco, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Ethylhexylglycerin, Anthemis nobilis flower water, Glycerin, Centella Asiatica Extract, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, 1,2-Hexanediol, Citric Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Portulaca Oleracea Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Benzoate Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Aspalathus Linearis Extract, Angelica Archangelica Root Extract, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Sodium Metabisulfite, Zea Mays (Corn) Oil, Beta-Carotene, Polydiethyleneglycol Adipate/IPDI Copolymer, Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Acrylates/Methoxy PEG-15 Methacrylate Copolymer, Tocopherol

Gennemsnitligt antal stjerner

Læs Bedømmelser af Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Purifying)

Af: Kristina Brylle 22-07-2019

Jeg har prøvet MANGE typer rens i mit 42 årige liv med problematisk, sensitiv og tør hud;
Og der er den her virkelig fantastisk, den her fjerner ALT, uden at min hud bliver rød, svier eller bare irreterret. Den er mere end super behagelig, dufter ikke af noget, men føles alligevel som den reneste luksus, hvilket er et velværende plus.
Den smelter på huden, bliver lækker mælkehvid, når du tilføjer vand, og vasker den af.
Den er fantastisk til sart hud.
Endu en vinder, i mit store skab af et vidunder, fyldt med koreansk hudpleje.

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Nourishing)

En oliebaseret rens som er specielt tilpasset til tør hud, da den har et højt olie-indhold, der er med til at tilføre huden en dyb fugt og næring.

246,00 kr.

Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Original)

En oliebaseret rens, specielt tilpasset til normal og kombineret hud, der effektivt renser make-up og skidt af huden.

199,00 kr.

Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Revitalizing)

En oliebaseret rens, specielt tilpasset til fedtet og uren hud. Den indeholder naturlige ingredienser, som grapefrøolie, til at give huden en mere ensartet overflade struktur og minimere urenheder

246,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev