GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Benton - Aloe Propolis Soothing Gel

En let gel-fugtighedscreme, som med dens indhold af aloe vera og propolis beroliger og fugter huden. Velegnet til alle hudtyper, men er især god til fedtet og kombineret hud.

Lager status

Produktet er på lager

149,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Normal

✓ Sensitiv

✓ Fedtet

✓ Kombineret

 

Produktet er

En let gel-fugtighedscreme, som med dens indhold af aloe vera beroliger og fugter huden.

Med dens indhold af propolis, et biprodukt af bier, formindsker den akne-ar, gør hudtonen mere ensartet og sørger for at holde huden glødende i løbet af dagen.

Propolis er også anti-bakteriel og anti-inflammatorisk, så det gør den også velegnet til hud med akne/urenheder.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på

✓ Tør hud

✓ Rødme

✓ Dehydreret hud

✓ Bumser og urenheder

✓ Store porer

✓ Akne ar

✓ Overproduktion af sebum

✓ Ujævn hudtekstur

✓ Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

 

Anvendelse

Med udgangspunkt i 10-trin systemet


1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling

4. Toner (Skintonic)

5. Essens

6. Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme ➞ Aloe Propolis Soothing Gel

10. Solcreme

 

Ekstra tip:
Tag den med på ferie, da den er uundværlig, hvis man skulle opleve en solskoldning. Den vil straks køle og reparere huden.

 

Ingredienser

Aloe Barbadensis Leaf Water, Butylene Glycol, Aqua (Water), Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Propolis Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Betaine, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Portulaca Oleracea Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine

Gennemsnitligt antal stjerner

Læs Bedømmelser af Benton - Aloe Propolis Soothing Gel

Af: Ina 29-10-2018

Rigtigt godt produkt. Har en dejlig kølende effekt når man påfører den.
Selvom det er en gel, efterlader det huden dejlig blød og fugtet. Nem at påføre og man skal ikke bruge særlig meget at produktet! :-)

Jeg var lidt skeptisk da jeg så det var en gel og ikke en creme, da jeg var bange for at jeg ville opleve at den ville virke stram på huden, det er dog ikke tilfældet. Den har simpelhen givet mig en dejlig blød hud.

Af: Anne Staal Højer 01-10-2018

Jeg har en meget rødlig, olieret hud, og har altid haft problemer med det. Derma Space forslog derfor denne creme til mig, og jeg er hooked! Jeg er ikke god til at passe og pleje min hud. Men efter at have brugt denne gel, må jeg forsøge mig med andre k-beauty produkter, hvis de bare er halvt så effektive

I starten var det svært at vænne sig til en Gel fremfor Creme, da huden ikke længere fik samme fedtet behandling. Men efter en uge, havde min hud vænnet sig til geleen. Jeg får nu mange komplimenter for min hud, og det eneste jeg har ændret er min creme! Jeg er så tilfreds!

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Benton - Aloe BHA Skin Toner

En populær skintonic der ved hjælp af ingrediensen BHA giver en mild eksfoliering og udglatter huden ved at fjerne døde hudceller. Toneren er god til fedtet og kombineret hud og formindsker store porer, urenheder, rødme og fedtet hud.

164,00 kr.
Bestseller
Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel

Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel

Et multifunktionelt produkt som er baseret på 92 % aloe vera. Kan fx. bruges som en let dagcreme, ansigtsmaske, hårkur, after-sun lotion, bodylotion mv. God til alle slags hudtyper.

69,00 kr.

Benton - Aloe Hyaluron Cream

En fugtgivende og kølende creme med hyaluronsyre og 80% aloe vera. Den høje procent af aloe vera formindsker rødme, inflammation og irritation i huden samtidig med at give en glat og blød overflade.

129,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev