GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Pyunkang Yul - Essence Toner 100 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

Lager status

Produktet er på lager

99,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til

✓ Normal

✓ Tør

✓ Sensitiv

✓ Kombineret

✓ Moden

✓ Fedtet

 

Produktet er

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt.

Dette produkt indeholder en masse næring, og har samtidig anti-inflammatoriske egenskaber. Dette gør, at du efter brug af Pyunkang Yul Essence Toner vil opleve en formindskning af rødme, urenheder og irritation, samtidig med at din huds sundhed vil blive forbedret.

Produktet absorberes hurtigt, og sørger for at huden efterlades fugtet og styrket. Er formuleret uden kunstig parfume og farvestoffer.

 

200 ml.

 

Kan hjælpe på

✓ Tør hud

✓ Rødme

✓ Dehydreret hud

✓ Fine linjer og rynker

✓ Akne ar

✓ Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

 

Sådan anvendes produktet

Toner kan enten puttes på en vatrondel eller duppes direkte på huden med hænderne. Toner skal duppes på tør hud. Når din toner er absorberet, fortsætter du til næste skridt i din hudplejerutine.

 

Anvendelse

Med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling

4. Toner (Skintonic) ➞ Essence Toner

5. Essens

6. Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

Ingredienser

Astragalus Membranaceus Root Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Arginine

Gennemsnitligt antal stjerner

Læs Bedømmelser af Pyunkang Yul - Essence Toner 100 ml.

Af: Kristina Brylle 23-07-2019

Meget mild toner, men stadig utrolig effektiv.
Den er virkelig fantastisk til tør og sensitiv hud, der har brug for lidt ekstra, den er utrolig fugtgivende, og meget mættende for huden, jeg synes det er lækkert at den indeholder Essence.
Det er en af de tonere jeg altid har stående.

Af: Helle Kristensen 06-02-2019

Meget mild og lækker. Jeg har meget sart hud og jeg har ledt længe og brugt mange penge på at finde den rette toner .Den er for mig 3 i 1 dvs både RENS TONER og FUGT . Så jeg er meget tilfreds med dette produkt.

Af: Zoey 05-11-2018

En vildt lækker toner som har den dejligste konsistens og duft. Den udtørrer ikke huden som andre toner gør, da den er tykkere i konsistensen og har ingredienser i som serum. Så man får 2 i 1 med denne essense toner.
Prøv den, for den skuffer ikke

Af: Line 16-10-2018

Helt vildt lækkert - og super effektivt! Hjalp på min tørre hud så fint! Så resultater allerede indenfor få dage!

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Mist Toner 100 ml.

En beroligende og fugtgivende toner i en spray flaske, der indeholder kraftfulde antioxidanter, som beskytter huden mod bla. for tidlig aldring og ubalance. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men de alle andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

99,00 kr.

Pyunkang Yul - Moisture Serum

En serum specielt formuleret til at finde den optimale fugtbalance i din hud, så man får en sund og balanceret hud. Af den grund specielt velegnet til tør og dehydreret hud, men også fedtet hud der har en overproduktion af olie.

199,00 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

149,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev