Pyunkang Yul - Moisture Cream


En fugtighedscreme som er specielt god til dig der gerne vil genopbygge en sund fugtbalance i huden, men som også kan opleve at tykke cremer gør huden fedtet eller giver urenheder.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtighedscreme som er specielt god til dig, der gerne vil genopbygge en sund fugtbalance i huden, men som også kan opleve at tykke cremer gør huden fedtet eller giver urenheder. 

Cremen glider nemt over huden og absorberer hurtigt uden at efterlade en fedtet og skinnende fornemmelse. Den giver en blød finish der holder på fugten og stadig styrer hudens egen olieproduktion, så man undgår at fedte til i løbet af dagen.

Forebygger også bumser og urenheder, der kommer af en ubalanceret olieproduktion i huden.

Efter brug oplever man at få en flot, ungdommelig glød, og denne creme er formuleret uden parfume eller kunstige farvestoffer.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Larysa 28-04-2020

En af de bedste fugtgivende creamer nogensinde ????

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Nutrition Cream

En luksuriøs og tyk creme, der er rig på næring og fugt. Den dybdegående fugt holder huden blød og flot hele dagen, og forebygger rynker og fine linjer. Især god til moden hud og tør hud.

249,00 kr.

Pyunkang Yul - Balancing Gel

En gel-creme, der hjælper huden med selv at opbygge en stærk fugt-barriere, så at huden ikke føles tør og dehydreret. Med dens anti-age egenskaber er den også ideel til mere moden hud.

159,00 kr.

Pyunkang Yul - Intensive Repair Cream

Cremen indeholder en effektiv blanding af peptider, planteekstrakter og ceramider. Det giver en dyb fugt som holder hele dagen samtidig med anti-age effekt.

189,00 kr.