Bestseller

Heimish - All Clean Balm


All Clean Balm er en oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish - All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

Lager status

Produktet er på lager

169,00 kr.

excl. moms
Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

All Clean Balm er en oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag.

Heimish - All Clean Balm er baseret på naturlige ingredienser, som for eksempel shea butter og citrus, og efter brug vil huden føles ensartet og blød. Den er både paraben-og parfumefri og indeholder desuden ingen ingredienser fra dyr, og er derfor vegansk.

I bøtten er produktet en fast tekstur, men når All Clean Balm kommer i kontakt med huden, forvandler den sig til en olie, der let og uden besvær får makeup af. Den trækker dog ikke den naturlige fugt ud af huden, selvom den går dybt ind og renser skidt og bakterier ud.

Heimish All Clean Balm er en af vores absolute best-sellere. 

 

120 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Malene Vestergaard 08-07-2020

Rigtig god cleasing balm. Opløser sig nemt til en blød og lækker olie og vaskes nemt af med vand. Klart den rense balm jeg har prøvet der nemmest blander sig med vand og er nemmest at vaske af. Dufter dejligt og gør ikke ondt i øjnene. Fjerner vandfast mascara og andet makeup og solcreme nemt.

Af: Stine Sakari 07-07-2020

Det er den bedste rens, jeg nogensinde har prøvet! Den er vildt effektiv; den fjerner selv min meget genstridige mascara, og så dufter den dejligt!

Af: Rebecca Andersen 06-06-2020

Det bedste make-up fjerner produkt jeg har anvendt. Super lækkert produkt, som fjerner nemt både foundation og mascara. Er vild med den, og er blevet en del af den faste 10 trins renserutine

Af: Tenna 16-05-2020

Lækker konsistens og duft. Virker som den skal, fjerner makeup og ernem at rense af med ansigtsrens erterfølgende.

Af: Isabella 12-05-2020

Den fjerner meget godt og nemt makeup. Den giver også huden en dejlig blød fornemmelse bagefter. Helt klart en af de bedste jeg har prøvet!
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Original)

En oliebaseret rens der effektivt renser make-up og skidt af huden. Den indeholder naturlige ingredienser, som papaya ekstrakt, der gør huden mere ensartet og fugtet.

199,00 kr.

Aromatica - Orange Cleansing Sherbet

En olie-rens, som i bøtten har en fast tekstur, men som smelter så snart den møder varmen i huden. Rensen fjerner effektivt make-up samt skidt, snavs og overskydende olie.

189,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.