10 step hudplejerutine (pigmentpletter)


Vi har sammensat disse 10 produkter til effektivt at formindske og forebygge pigmentpletter, akne-ar, solskader og uens hudtone. Samtidig vil alle produkterne tilføre fugt, glød og anti-age til din hud.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

1.445,00 kr. 1.156,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Vi har sammensat disse 10 produkter til effektivt at formindske og forebygge pigmentpletter, akne-ar, solskader og uens hudtone. Samtidig vil alle produkterne tilføre fugt, glød og anti-age til din hud.

Hvis du er i tvivl om, hvordan man bruger nogle af produkterne, vil der være brugsanvisning på produkternes egen side - bare tryk på navnet på produktet herunder.

 

Oliebaseret rens: iUNIK - Calendula Complete Cleansing Oil

En fugtgivende olierens der giver dig en dyb afrensning af huden samtidig med at make-up fjernes på en mild måde.

 

Vandbaseret rens: Frudia - Citrus Brightening Micro Cleansing Foam

En vitaminberiget ansigtsrens, baseret på citrusekstrakt, som er rig på Vitamin C. Denne ansigtsrens fjerner effektivt både skidt, olie og make-up fra huden, samtidig med at den tilfører glød og liv til din hud.

 

Eksfoliering: Sidmool - Greentea Pureskin Peeling Gel

En peeling gel med 10% grøn te, som hurtigt fjerner døde hudceller, så du opnår en glat og blød hud.

 

Toner: Some By Mi - Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner

En fugtgivende toner, som med dens indhold af 10 forskellige slags vitaminer vil hjælpe med at gøre huden mere ensartet og glat.

 

Essens: TIA'M - Snail & Azulene Water Essence

Denne essens fra TIA’M indeholder hele 87% snegleslim og Azulene, hvilket vil hjælpe med at reparere skadet hud og gøre din hud sundere.

 

Serum: TIA’M - My Signature Red C Serum

Et effektivt vitamin C serum, der vil formindske pigmentpletter, akne-ar og solskader samt give en ungdommelig glød. Indeholder 20% Vitamin C, som er en høj og effektiv koncentration. 

 

Sheet-maske: Nacific - Vita Ceramide Moisture Mask Pack

En sheet-maske, som indeholder havtorn ekstrakt, vitamin C og ceramider, hvilket ved kontinuerligt brug kan formindske aldringstegn, pigmentpletter, akne-ar og solskader.

 

Øjencreme: iUNIK - Propolis Vitamin Eye Cream

En multifunktionel øjencreme med anti-age egenskaber, der vil forebygge fine linjer, mørke rander og tab af elasticitet i øjenomgivelserne.

 

Creme: Isntree - C-Niacin Toning Cream

En fugtgivende creme med et Vita-10 kompleks, som blandt andet indeholder ren Vitamin A, Vitamin C og Vitamin B3 (niacinamid). C-Niacin Toning Cream får blandt andet sine anti-age egenskaber fra Vitamin A og Vitamin C, der vil gå ind og opstramme fine linjer, formindske pigmentpletter og give en glattere hud.

 

Solcreme: Isntree - Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

En meget let sol-gel med faktor 50+ og PA++++. Denne sol-gel benytter et kemisk solfilter, hvilket vil sige at solcremen tørrer helt ind i huden uden at efterlade spor af hvid hinde eller fedtet overflade efter sig. Solcreme er meget essentielt i kampen mod pigmentpletter og er et af de produkter, som gør den allerstørste forskel.

 

Kan hjælpe på
Anvendes på følgende måde
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
 Klavuu - Nourishing Care Lip Sleeping Pack

Klavuu - Nourishing Care Lip Sleeping Pack

En intenst fugtgivende læbe-maske, som du kan sove med natten over eller bruge som en meget nærende og hydrerende læbepomade.

99,00 kr.
5 step hudplejerutine (bumser) 20% rabat

5 step hudplejerutine (bumser)

Dette sæt er sammensat af 5 produkter, og udgør en komplet hudplejerutine til dig med bumser. Produkterne vil udrense olier fra porerne som tilstopper huden og formindske rødme samt inflammation i huden.

865,00 kr.
692,00 kr.
5 step hudplejerutine (kombineret hud) 20% rabat

5 step hudplejerutine (kombineret hud)

Dette sæt er sammensat af 5 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med kombineret hud. Disse produkter vil behandle og forebygge fedtet t-zone samtidig med at give fugt og glød til u-zonen (kinderne).

Ikke på lager
865,00 kr.
692,00 kr.