Acwell

Acwell - Licorice pH Balancing Advance Serum


En effektiv og mild serum, der formindsker pigmentpletter, akne-ar og solskader samtidig med, at den tilfører din hud fugt.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv og mild serum, der formindsker pigmentpletter, akne-ar og solskader samtidig med, at den tilfører din hud fugt. Dette serum af Acwell er udkommet i en serumformular, baseret på deres prisvindende og utroligt populære toner, Licorice pH Balancing Cleansing Toner.

Dette lette og vand-lignende serum trænger problemfrit ind i huden, uden at efterlade en olieret overflade.

Licorice pH Balancing Advance Serums indhold af lakridsekstrakt giver dig en mere ensartet og strålende hud. Derudover indeholder serummet også pæon ekstrakt, der tiltrækker fugt og behandler fine linjer. Samt finder du niancinamide på ingredienslisten, der yderligere hjælper på lysning af pigmentpletter, solskader og akne-ar. Indholdet af hvid aubergine giver huden en sund glød.  

Serummet har en pH-værdi på 5.5., hvilket er den optimale pH-værdi til at balancere din hud og forebygge samt formindske hudirritation. Serummet er derfor kompatibel med alle hudtyper og tilstande med dets lette og nænsomme ingredienser.

Efter kontinuerligt brug af Licorice pH Balancing Advance Serum vil du opleve at din hud bliver mere ensartet, fugtmættet og spændstig.

Licorice pH Balancing Advance Serum er fri for parfume, æteriske olier, parabener, udtørrende alkohol, sulfater og silikone.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Acwell - Licorice pH Balancing Cleansing Toner

En prisvindende og utrolig populær toner, som med dens indhold af lakridsekstrakt giver dig en mere ensartet og strålende hud.

109,00 kr.

Acwell - Licorice pH Balancing Intensive Eye Cream

En fugtgivende og nærende øjencreme, der lysner mørke rander og forebygger fine linjer. Øjencremen er baseret på lakridsvand og lakridsekstrakt, hvilket har lysnende egenskaber.

249,00 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad

Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad

Tynde vatrondeller, hvor du kun behøver at bruge 1/3 så meget produkt, som du normalt ville putte på en vatrondel. Begynder ikke at fnugge eller falde fra hinanden.

29,00 kr.