Benton

Benton - Snail Bee High Content Skin (30 ml.)


En toner med et højt indhold af snegleslim og bi gift, der hjælper med at hele, fugte og balancere huden. God til alle hudtyper, selv dem med sensitiv eller uren hud.

Lager status

Produktet er på lager

44,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En toner som har et højt indhold af snegleslim og bi-gift, der forbedrer hudens tekstur, hjælper med at hele og balancere huden samt tilfører fugt.

Med dens indehold af bigift, sætter den cellefornyelsen i gang i huden og forebygger derved fine linjer og rynker.

Snail Bee High Content Skin indeholder også den eftertragtede ingrediens “EGF” som har utroligt mange gode egenskaber. EGF formindsker rynker, fine linjer, pigmentpletter og akne-ar. Samtidig tilfører den en masse fugt, opstrammer huden og giver en utrolig blød hud.

På ingredienslisten finder man ingen syntetiske parfumer, alkohol eller farvestoffer, og er derfor også god til alle hudtyper, selv dem med sensitiv eller uren hud.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
 Mizon - Black Snail All In One Cream

Mizon - Black Snail All In One Cream

En lækker og nærende creme der er baseret på hele 90% snegleslim. Denne lækre creme med anti-age egenskaber kan både forebygge aldringstegn, pigmentpletter, rødme og uren hud.

199,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Cica Micellar Cleansing Foam (20 ml.)

En mild rens som er perfekt tilpasset til reaktiv og tør hud, som kan have tendens til rødme og irritation.

19,00 kr.

TIA’M - Vita B5 Toner

Denne toner fra TIA’M vil med dens indhold af panthenol, peptider og betaine tilføre din hud en sund glød og en stor mængde fugt uden at efterlade en fedtet fornemmelse.

139,00 kr.