Benton

Benton - Snail Bee Ultimate Serum


En let serum der har et højt indhold af snegle-sekret og bi-gift. Denne serum er fuld af næring og efter brug vil huden føles fugtet og blød.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let serum der har et højt indhold af snegle-sekret og bi-gift.

Denne serum er fuld af næring og efter brug vil huden føles fugtet og blød. Snegle-sekret er en ingrediens der er kendt for dens evne til at hele huden, gøre akne-ar mindre synlige og forebygge rynker og fine linjer. Bi-gift går også under navnet ”naturens botox” og får huden til at øge sin kollagen produktion, som vil forebygge aldringstegn og give huden en ungdommelig glød.

På ingredienslisten finder man også niacinamid(vitamin B3), aloe vera, tea tree, grøn te, BHA og hyaluronsyre.

Er fri for parfume, parabener, æteriske olier, silikone, sulfater og udtørrende alkohol.

 

35 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Jeg føler denne her er lidt overset men den er bare så god. Jeg var så glad for denne her, og jeg vil købe den igen

Af: Ditte H 18-07-2020

Har i sin tid købt denne pga. de mange gode ingredienser såsom niacinamid, hyaluronsyre og BHA samt, at den ville være god til min tørre hud. Den fugter rigtig fint ja, og gør vel så det, den skal :-) Men jeg følte ikke rigtig noget wauw over den og havde faktisk ikke tænkt mig at købe den igen, men føler mig måske alligevel fristet til at give den en chance mere ....

Af: Didde Falk 03-06-2020

Lækker serum der hurtigt absorberes af huden, huden føltes lækker og gennem fugtet.

Af: Kristina Brylle 22-07-2019

Super lækker serum der trænger hurtig ind i huden. Min hud bliver gennemfugtet, mere ensartet, og så har den virkelig hjulpet overraskende meget, på godt nok de få rynker jeg har/havde.
Denne serum er helt sikkert en af mine favoritter.

Af: Ane 15-02-2019

Minder en del om cosrx’s snail essence, men er langt mere drøj i konsistensen. Det kræver et par sekunder før serummet er trængt ind, men som sagt, a little goes a long way. Vil anbefale den til tør/kombineret hud især i vinter halvåret.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Snail Bee High Content Steam Cream

En fugtgivende creme, der med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnå en mere ensartet og glødende hud. Cremen er især velegnet til normal, tør og moden hud grundet dens kompakte indhold af næring og fugt.

189,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.
Bestseller
Benton - Snail Bee High Content Essence 33% rabat

Benton - Snail Bee High Content Essence

En fugtgivende essens til alle hudtyper som har reparerende, udglattende og anti-age egenskaber. Essensen gør huden glat og formindsker akne-ar, pigmentpletter, fine linjer, rødme og urenheder med dens indhold af bl.a. snegleslim og bigift.

239,00 kr.
159,00 kr.