Bonajour

Bonajour - Eggplant BHA Daily Toner


En effektiv men mild toner, der formindsker samt forebygger store porer og hudorme, og har sebum(olie)-regulerende effekt.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv men mild toner, der formindsker samt forebygger store porer og hudorme, og har sebum(olie)-regulerende effekt. Yderligere fjerner den døde hudceller samt har egenskaben til at trænge dybt ned i porerne og opløse gammelt sebum.  

Med salicylsyre på 0.48% kan Eggplant BHA Daily Toner fra Bonajour anvendes dagligt uden at irritere eller gøre huden mere sensitiv. Salicylsyren kommer fra bark-ekstrakten og er kendt for at trænge ned i porerne, opløse gammelt sebum og regulere overproduktion af sebum(olie). Udover at behandle hudorme og store porer, hjælper salicylsyre også på behandling af urenheder, hudtekstur og akne-ar.

Toneren er baseret på Lupeol, som findes i auberginen og har anti-inflammatoriske egenskaber, der formindsker rødme, irritation og urenheder i huden.

Toneren er især kompatibel med normal, fedtet og kombineret hudtype, der ønsker at mindske store porer samt behandle overproduktion af sebum. 

Efter kontinuerligt brug af Eggplant BHA Daily Toner, vil du opleve, at din hud bliver mere ensartet i hudtone og hudtekstur samt formindsket porer, urenheder og mindre fedtet hud.

Bonajour - Eggplant BHA Daily Toner er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

Er vegansk og cruelty-free

  

Tip: Kan enten bruges som din toner eller som en eksfoliering.

 

205 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bonajour - Green Multi-Vitamin Vital Nutrition Serum

Et vitamin-serum baseret på 72% havtorn ekstrakt, hvilket er en plante, som indeholder 5 gange så meget naturligt Vitamin C som en citron. Af denne grund indeholder dette serum et naturligt højt indhold af Vitamin C, sammen med blandt andet Vitamin A, B, E og K.

259,00 kr.

Bonajour - Green Multi-Vitamin Vital Nutrition Cream

En vitamin-creme baseret på 70% havtorn ekstrakt, hvilket er en plante, som indeholder 5 gange så meget naturligt Vitamin C som citron. Af denne grund, indeholder denne creme et naturligt højt indhold af Vitamin C, sammen med blandt andet Vitamin A, B, E og K.

209,00 kr.

Bonajour - Green Tea Water Bomb

En let, men fugtgivende gel-creme, som er baseret på grøn te ekstrakt, peptider, niacinamid og forskellige planteekstrakter.

189,00 kr.