Cosrx

Cosrx - Advanced Snail 92 All In One Cream


En creme, der giver en smuk, sund glød til din hud ved hjælp af snegleslim. Cremen er meget nærende, fugtgivende samt blødgørende. Velegnet til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

229,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En creme, der giver en smuk, sund glød til din hud ved hjælp af snegleslim.

Cremen er meget nærende, fugtgivende samt blødgørende, takket være dens indhold af 92% snegleslim, indsamlet fra koreanske snegle. Snegleslim går ind og formindsker fine linjer, urenheder, pigmentpletter og livløs hud.

Den indeholder også ingredienser, der behandler irriteret hud og forbedrer en ujævn hudtekstur.

Et vidunderprodukt, der kan hjælpe mange forskellige hudproblemer. Den er velegnet til alle hudtyper.

Er fri for parfume, æteriske olier, parabener, udtørrende alkohol og sulfater.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Rosa 10-08-2022

Fantastisk god creme til problem hud. Øv irriterende emballage. Jeg bruger den kun om natten og har tilføjet en lille spartel, der kan ligge mellem de 2 låg. Super god lindring på min følsomme hud men kun medium hydration.

Af: Betina Thy Dich 11-04-2021

En virkelig lækker creme særligt til om aftenen. Jeg skulle lige vænne mig lidt til den og fandt ud af, at man virkelig ikke skal påføre særlig meget af gangen. Den er virkelig fugtgivende og lindrende, jeg døjer med akne ar og hud der godt kan blusse rødligt op og jeg synes at denne creme er rigtig god til at berolige min hud samt forbedre udseendet af de rødlige akne ar.

Af: Apollonia 11-04-2021

Min yndlings creme! Har brugt den i over et år nu. Den fedter ikke selvom man måske godt kan tro det lige når man ser den, men den suger hurtigt ind og efterlader ens hud ren, blød og man får en ensartet hudtone af regelmæssig brug.

Af: Mie 10-04-2021

Jeg er vild med denne creme! Den er virkelig fugtende og drøj i brug. Med mange andre ansigtscremer kan jeg godt føle at min hud hurtigt bliver tør igen efter et par timer - men denne creme holder rigtig godt på fugten gennem hele dagen, uden at huden bliver fedtet eller olieret.

Af: Mai Andersen 28-09-2018

Genial!!! Især ved kontinuerligt brug. Jeg har sensitiv hud med tendens til rødme, røde knopper og at huden bliver fedtet hvis ikk den får nok fugt.
Denne er blevet min go to cream når min hud opfører sig tosset i perioder. Den mindsker rødmen og irritations fornemmelsen i huden med det samme og efter bare en nat er huden blødere, mere glød og rødmen har betydeligt foretaget sig. Den giver også en synlig mere ensartet hud.

Den er virkelig drøj i brug så og føles som at det lægger lidt en hinde på huden. Og det er den eneste grund til at at den ikk får 5 stjerner for elsker den men det påvirker heldigvis ikke min makeup efterfølgende. Så kan virkelig anbefales.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker, bumser og urenheder, akne ar, ujævn hudtekstur, pigmentpletter og uens hudtone samt genoprettelse af elas

Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

En all-round essens, der med dens indhold af 96 % snegleslim, forsyner din hud med intens fugt og glød. Den kan reparere alt fra tørre områder, til akne og fine linjer. Det perfekte valg til alle hudtyper.

199,00 kr.