Etude House

Etude House - Soon Jung 10-Free Moist Emulsion


En mild og samtidig effektiv emulsion, der tilfører din hud en masse fugt og er helende samt beroligende for irriteret hud og en svækket hudbarriere.

Lager status

Produktet er på lager

219,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild og samtidig effektiv emulsion, der tilfører din hud en masse fugt og er helende samt beroligende for irriteret hud og en svækket hudbarriere. Denne emulsion er således velegnet til dig, som døjer med irriteret hud og en svækket hudbarriere.  

Emulsion er en lettere version af en hudcreme, som er vandbaseret og er derfor tyndere og lettere end de fleste cremer. Denne emulsion har en let mælke-lignende konsistens, der er hurtig absorberende og efterlader huden glødende. Emulsionen kan bruges som en meget let creme til den fedtede hudtype eller under din normale creme for et ekstra fugtboost, hvis du har tør hud.

Soon Jung 10-Free Moist Emulsion indeholder Panthenol og Madecassoside, der er kendt for sine nærende og beroligende egenskaber. Panthenol er en fugtgivende ingrediens, der styrker hudbarrieren samtidig med at være anti-inflammatorisk og har en helende effekt. Madecassoside, også kendt som Centella Asiatica, har beroligende, plejende og anti-inflammatoriske egenskaber og behandler irriteret, uren, sensitiv eller blussende hud.

Særligt er Soon Jung 10-Free Moist Emulsion udviklet til den sensitive hudtype og er allergivenlig. 

Efter kontinuerligt brug af Etude House - Soon Jung 10-Free Moist Emulsion vil du opleve at din hud føles mindre irriteret, sundere og har en ungdommelig glød.

Etude House - Soon Jung 10-Free Moist Emulsion er fri for parfume, æteriske olier, parabener, silikone, sulfater, udtørrende alkohol. Har pH-værdi 5.5.

 

130 ml.

 

Tip: Emulsionen kan anvendes alene eller efterfølges med en hudcreme.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Amelia 14-04-2022

Lækker fortyndet version af den kende 2xbarrier cream! Efter at have fået en prøve af den købte jeg den i fullsize med det samme. Elsker at bruge den om morgenen når min hud føles en smule mere tør end normalt ,eller som en ekstra stem før aftenscreme når min hud har brug for ekstra fugt

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Pomegranate

Masken med granatæble opstrammer din hud og tilfører den en masse antioxidanter, som holder din hud sund. Samtidig tilfører den fugt og glød.

14,00 kr.

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Snail

Sheet-masken med snegleslim har et væld af gode egenskaber. Den fugter, har en anti-age effekt samt formindsker pigmentpletter, akne ar og rødme. Udover dette giver den elastisk og blød hud.

14,00 kr.

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Pearl

Sheet-masken med perle hjælper med at formindske pigmentpletter og akne-ar. Samtidig tilfører masken med Pearl også din hud en masse fugt og anti-age.

14,00 kr.